reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa. Na razie uszyłam tylko jedną bluzeczkę jak widać na zdjęciach ale planuję uszyć taką bluzeczkę do każdej pary pół śpioszków aby stworzyć komplety. Do przyjścia maluszka na świat mam jeszcze sporo czasu i na pewno uda mi się jeszcze troszkę poszaleć, zwłaszcza iż malutkie ubranka są takie słodkie :-)

reklama
Cześć dziewczynki, przywedrowalam z forum ivf , jestem w 14 tygodniu ciąży, termin mam na 20 stycznia, póki co mdłości minęły i energia powróciła :) muszę trochę doczytać żeby Was poznać - rodze w Kielcach, jak ktoś z mojego rejonu tym bardziej chętniej wymienię się poglądami :)

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki, przywedrowalam z forum ivf , jestem w 14 tygodniu ciąży, termin mam na 20 stycznia, póki co mdłości minęły i energia powróciła :) muszę trochę doczytać żeby Was poznać - rodze w Kielcach, jak ktoś z mojego rejonu tym bardziej chętniej wymienię się poglądami :)

Emilianka no mnie to poznawać nie musisz [emoji16] fajnie ze jesteś! Zaraz Cię wrzucę w kalendarz. Kiedy masz termin wizyty? Znacie już płeć?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dla mojej córci uszyłam taką piżamkę :-)
sl373775-jpg.815066

Załączniki

• SL373775.JPG
    SL373775.JPG
    258,4 KB · Wyświetleń: 302
A

Witaj! A w którym szpitalu planujesz rodzić?

Witaj :-) ja jestem że starachowic to blisko ;-) ale przeszło mi przez myśl żeby rodzic w Kielcach po moich wcześniejszych doświadczeniach u nas w mieście.

Tez dzisiaj bylismy ogladac wozki i fotelki. Faworyci juz wybrani:) ale zamawiac bedziemy w okolicach wrzesnia bo jeszcze pokoj malucha musimy umeblowac zeby bylo to gdzie to wszystko upychac :-D Pytalam o czas dostawy wozka i jest to nawet do 10tygodni... Takze jakby sie producentowi noga powinela to do listopada czy grudnia wozek bedzie:-D :-D :-D
Oczywiscie przepatrzylam wszystkie mozliwe akcesoria ktore beda potrzebne:-D zrobilam sobie nawet liste wiec jak bedzie chwila to wrzuce;) bedzie sciaga dla nowych mam a doswiadczone mamy zweryfikuja czy nie poszalalam z wyobraznia zbytnio :-D

reklama
Do góry