reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Moje znajome ktore tam rodziły zle wspominaja i przetrzymywali ich kilkanascie dni po porodzie. Alw ile.ludzi tyle opnii i o lekarzach i szpitalach

Wystarczyło posortować trochę zabawki, sprzątnąć kuchnię, iść z dzieckiem na plac zabaw i po zakupy i już tyle postów! :)
Mi akurat bliski jest temat Aliexpress, zamawiam od 2 lat średnio co miesiąc lub co dwa kilkanaście rzeczy. Nacięłam się na początku, gdy nie wiedziałam, czym należy kierować się przy zakupie. A potem były już tylko perełki. Spinki, gumki, ciuszki wszelakie dla małej (buty też zamówiłam i strzał w 10), dla siebie biżuteria (akurat w odzież damską stamtąd nie wierzę). Teraz na bank będę kupować dla drugiego brzdąca. Mało tego, jak koleżanki wypatrzyły ile mam cudeniek, to mi kazały nauczyć się obsługi portalu i same też zamawiają ;)
Dziś przyszła sukienka dla Oliwci:
Link do: Odzież Dla Dzieci Baby Girl Dress 3 10Y Cekiny Party Suknia Mini Ball Formalna Miłość Backless Księżniczka Bow Backless Suknia Sukienka Dziewczyna w Odzież Dla Dzieci Baby Girl Dress 3-10Y Cekiny Party Suknia Mini Ball Formalna Miłość Backless Księżniczka Bow Backless Suknia Sukienka Dziewczyna od Dresses na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
i bransoletka dla mnie:
Link do: Butterful zoshi 2017 kryształ bransoletka & bangle elastyczna serce szambali koraliki pulseira masculina bransoletki dla kobiet handmade w Butterful zoshi 2017 kryształ bransoletka & bangle elastyczna serce szambali koraliki pulseira masculina bransoletki dla kobiet handmade od Charm Bracelets na Aliexpress.com | Grupa Alibaba

Obie rzeczy takie, jak chciałam :)

W sumie to ciężko stwierdzić który szpital byłby najlepszy. Ja osobiście wybrałam szpital na prostej bo tam mają dobry sprzęt w razie jak by maluszkowi była potrzebna pomoc. Co do personelu to jak wszędzie jest różnie. Ja z pierwszym dzieckiem byłam prawie 3 tygodnie bo mieliśmy zapalenie płuc a ja miałam zapalenie piersi, z córką natomiast byłam 4 dni tak że opinie są różne.

Gratuluje zakupu wózka! My też na pewno zdecydujemy się na Bebetto, tylko na model Bresso :) I teraz mam dylemat jaki wybrac kolor, czy pepitko, czy zygzak czy tweedowy. Moze wy cos doradzicie? :)
1500301058-aaaaaa.jpeg
1500301064-aaaaaa.jpeg
1500301068-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przegielam zjadłam o 15 obiad, teraz poprawiłam bułka na parze (kupione w biedronce) maczana w zblendowanych truskawkami i poprawiłam jogurtem fantazja z czekoladowymi kulkami...

Gratuluje zakupu wózka! My też na pewno zdecydujemy się na Bebetto, tylko na model Bresso :) I teraz mam dylemat jaki wybrac kolor, czy pepitko, czy zygzak czy tweedowy. Moze wy cos doradzicie? :)
1500301058-aaaaaa.jpeg
1500301064-aaaaaa.jpeg
1500301068-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne ale nie boisz sie ze za jasne?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Do góry