reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Moje znajome ktore tam rodziły zle wspominaja i przetrzymywali ich kilkanascie dni po porodzie. Alw ile.ludzi tyle opnii i o lekarzach i szpitalach

Wystarczyło posortować trochę zabawki, sprzątnąć kuchnię, iść z dzieckiem na plac zabaw i po zakupy i już tyle postów! :)
Mi akurat bliski jest temat Aliexpress, zamawiam od 2 lat średnio co miesiąc lub co dwa kilkanaście rzeczy. Nacięłam się na początku, gdy nie wiedziałam, czym należy kierować się przy zakupie. A potem były już tylko perełki. Spinki, gumki, ciuszki wszelakie dla małej (buty też zamówiłam i strzał w 10), dla siebie biżuteria (akurat w odzież damską stamtąd nie wierzę). Teraz na bank będę kupować dla drugiego brzdąca. Mało tego, jak koleżanki wypatrzyły ile mam cudeniek, to mi kazały nauczyć się obsługi portalu i same też zamawiają ;)
Dziś przyszła sukienka dla Oliwci:
Link do: Odzież Dla Dzieci Baby Girl Dress 3 10Y Cekiny Party Suknia Mini Ball Formalna Miłość Backless Księżniczka Bow Backless Suknia Sukienka Dziewczyna w Odzież Dla Dzieci Baby Girl Dress 3-10Y Cekiny Party Suknia Mini Ball Formalna Miłość Backless Księżniczka Bow Backless Suknia Sukienka Dziewczyna od Dresses na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
i bransoletka dla mnie:
Link do: Butterful zoshi 2017 kryształ bransoletka & bangle elastyczna serce szambali koraliki pulseira masculina bransoletki dla kobiet handmade w Butterful zoshi 2017 kryształ bransoletka & bangle elastyczna serce szambali koraliki pulseira masculina bransoletki dla kobiet handmade od Charm Bracelets na Aliexpress.com | Grupa Alibaba

Obie rzeczy takie, jak chciałam :)

W sumie to ciężko stwierdzić który szpital byłby najlepszy. Ja osobiście wybrałam szpital na prostej bo tam mają dobry sprzęt w razie jak by maluszkowi była potrzebna pomoc. Co do personelu to jak wszędzie jest różnie. Ja z pierwszym dzieckiem byłam prawie 3 tygodnie bo mieliśmy zapalenie płuc a ja miałam zapalenie piersi, z córką natomiast byłam 4 dni tak że opinie są różne.

Gratuluje zakupu wózka! My też na pewno zdecydujemy się na Bebetto, tylko na model Bresso :) I teraz mam dylemat jaki wybrac kolor, czy pepitko, czy zygzak czy tweedowy. Moze wy cos doradzicie? :)
1500301058-aaaaaa.jpeg
1500301064-aaaaaa.jpeg
1500301068-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przegielam zjadłam o 15 obiad, teraz poprawiłam bułka na parze (kupione w biedronce) maczana w zblendowanych truskawkami i poprawiłam jogurtem fantazja z czekoladowymi kulkami...

Gratuluje zakupu wózka! My też na pewno zdecydujemy się na Bebetto, tylko na model Bresso :) I teraz mam dylemat jaki wybrac kolor, czy pepitko, czy zygzak czy tweedowy. Moze wy cos doradzicie? :)
1500301058-aaaaaa.jpeg
1500301064-aaaaaa.jpeg
1500301068-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne ale nie boisz sie ze za jasne?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Do góry