aaniaa1983
Aktywna w BB
A czemu nie? ja tam rodziłam dwa razy.Prosta nigdy w życiu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu nie? ja tam rodziłam dwa razy.Prosta nigdy w życiu :-)
Tu już wózki zamawiają a ja dopiero jutro usg prenatalne :-o@monia_123 juz wozek ale Wam fajnie[emoji4]my dzis jedziemy poogladac bo M nic nie widzial na zywo[emoji4]
@Emilianka6966 witaj[emoji4]
@xssenia na jaki sie decydujecie?[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Piękne ale nie boisz sie ze za jasne?Gratuluje zakupu wózka! My też na pewno zdecydujemy się na Bebetto, tylko na model Bresso I teraz mam dylemat jaki wybrac kolor, czy pepitko, czy zygzak czy tweedowy. Moze wy cos doradzicie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeci ;-)Gratuluje zakupu wózka! My też na pewno zdecydujemy się na Bebetto, tylko na model Bresso I teraz mam dylemat jaki wybrac kolor, czy pepitko, czy zygzak czy tweedowy. Moze wy cos doradzicie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom