reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
mamaincogito

Dzieki za informacje! Prawdopodobnie jest tak jak piszesz, jednakze jak wchodze do sklepu chinskiego mnie odrzuca! Z reszta podejzewam ze jest grono fabryk na wsiach, ktore zajmuja sie szyciem tylko badziewia. Z reszta to samo w Polsce czy w Niemczech, jak cos jest dla mnie plastikowe np. skarpetki to od razu odrzucam!
Ja długo szukam i czytam dużo opinii o tych rzeczach, na które się decyduje i jeszcze mi się badziew nie trafił :)

A nie raz, zamówiłam niechodki na chrzest i to był niewypał. Od razu wywaliłam, ale to 6 zł kosztowały więc nie żal mi było ;) i to było na samym początku mojej przygody z Ali

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

zdjecie0187-jpg.815055
zdjecie0188-jpg.815056
zdjecie0189-jpg.815057
zdjecie0190-jpg.815058
zdjecie0185-jpg.815059
zdjecie0186-jpg.815060

Super! Masz talent kobieto[emoji106]

Wróciliśmy z zakupów i mamy i fotelik i wozek :D co do wózka zdecydowaliśmy się na Bebetto Tito, kolor brązowy. Już zamówiony, czeka się 8 tygodni, więc jak coś warto wcześniej pomyśleć (Ja się nie spodziewałam tak długiego czasu oczekiwania ) Foteliki wzięliśmy dwa + baza isofix. Kupiliśmy BeSafe izi modular i izi Go , oba są od 0 kg, jeden jest ten przenośny, z rączką (nie wiem jak on się fachowo nazywa;)), a drugi do 4 lat. Kupując cały zestaw baza do nich była w promocji za 1 zł (normalnie kosztuje koło 800 zł ) także jesteśmy mega zadowoleni ☺ Foteliki odbieramy w środę, także zdjęcia wkleję :) przy okazji kupiłam też sobie adapter do pasów z BeSafe.

Super,że już wózek kupiony:)

Ja czytam na bieżąco ale brakuje czasu na odpisywanie...Cały czas pracuje,dom,synek i wiele innych rzeczy:) Cieszę się z dobrych wieści z wizyt,a sama wkońcu uspokoiłam się ze złymi myślami po tym usg genetycznym...
Też już mam 1 zakup za sobą:p nie mogłam się powstrzymać

Lovi23-trzymam kciuki za jutro napewno bedzie wszystko dobrze i bedziesz tez spokojniejsza:)

Zaraz idę zupkę jarzynową z pulpetami robić tak mnie naszło:) Miłego dnia dla wszystkich:)

Załączniki

• IMG_20170717_144126.jpg
    IMG_20170717_144126.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry