reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Aaniaa ostatnio słyszałamno jakiejs aferze w starachowickim szpitalu. Macie jakis wybor wśród szpitali?

O kurcze to faktycznie średnio to wygląda. Tylko jak jechac z rozwarciem az do Kielc. Ty masz kawalek drogim

Ale macie dziewczyny talenty, moja mama też nam zawsze szyła dużo rzeczy. Wszelakie piżamy, kostiumy itd. Do tej pory dużo rzeczy nam przerabia czy naprawia. Mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do maszyny. Kiedyś robiłam na szydełku, jak babcia mnie nauczyła.

Ali jakoś mnie nie przekonuje, kiedyś przeglądałam ale nie umiałam się odnaleźć. Jednak zostanę przy allegro.

Tak Was czytam i chyba stwierdzam, że wypadałoby się wybrać do jakiegoś sklepu i foteliki chociaż pooglądać, bo wgl się nie orientuje w temacie...

Witam nową mamę :)

reklama
Czy to do Jędrzejowa czy do Kielc mam podobną odległość, jak rodziłam córkę dojechałam do szpitala z 9 centymetrowym rozwarciem ;-) mąż się całą drogę modlił abym nie urodziła w samochodzie no i został wysłuchany ;-)

Do góry