reklama
marta64
Fanka BB :)
Niestety nie mamy wyboru, u nas tylko jeden, potem właśnie Skarżysko lub KielceAaniaa ostatnio słyszałamno jakiejs aferze w starachowickim szpitalu. Macie jakis wybor wśród szpitali?
aaniaa1983
Aktywna w BB
Ja mam wybór albo szpital w Jędrzejowie albo Kielce, i ja oczywiście idąc za ciosem wcześniejszych dwóch porodów będę rodzić w Kielcach na Prostej!Aaniaa ostatnio słyszałamno jakiejs aferze w starachowickim szpitalu. Macie jakis wybor wśród szpitali?
Parkolka
Ale macie dziewczyny talenty, moja mama też nam zawsze szyła dużo rzeczy. Wszelakie piżamy, kostiumy itd. Do tej pory dużo rzeczy nam przerabia czy naprawia. Mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do maszyny. Kiedyś robiłam na szydełku, jak babcia mnie nauczyła.
Ali jakoś mnie nie przekonuje, kiedyś przeglądałam ale nie umiałam się odnaleźć. Jednak zostanę przy allegro.
Tak Was czytam i chyba stwierdzam, że wypadałoby się wybrać do jakiegoś sklepu i foteliki chociaż pooglądać, bo wgl się nie orientuje w temacie...
Witam nową mamę
Ali jakoś mnie nie przekonuje, kiedyś przeglądałam ale nie umiałam się odnaleźć. Jednak zostanę przy allegro.
Tak Was czytam i chyba stwierdzam, że wypadałoby się wybrać do jakiegoś sklepu i foteliki chociaż pooglądać, bo wgl się nie orientuje w temacie...
Witam nową mamę
Funia90
@monia_123 juz wozek ale Wam fajnie[emoji4]my dzis jedziemy poogladac bo M nic nie widzial na zywo[emoji4]
@Emilianka6966 witaj[emoji4]
@xssenia na jaki sie decydujecie?[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Emilianka6966 witaj[emoji4]
@xssenia na jaki sie decydujecie?[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
marta64
No właśnie koło godziny z dojazdem do szpitalaO kurcze to faktycznie średnio to wygląda. Tylko jak jechac z rozwarciem az do Kielc. Ty masz kawalek drogim
reklama
aaniaa1983
Aktywna w BB
Czy to do Jędrzejowa czy do Kielc mam podobną odległość, jak rodziłam córkę dojechałam do szpitala z 9 centymetrowym rozwarciem ;-) mąż się całą drogę modlił abym nie urodziła w samochodzie no i został wysłuchany ;-)