reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
dreamscomenture u mnie byla odklejona kosmowka. Nie wiem czy to gorzej czy lepiej ale mialam nakaz lezenia plackiem i moglam wstac do wc. Moj maz byl ze mna na tej wizycie wiec bacznie pilnowal zebym nie probowala przypadkiem czegos zrobic. Z reszta nie jestem glupia, po tym co przeszlismy do ognia bym wskoczyla jakby tylko mialo to pomoc.

Po prostu lez. Nie zamartwiaj sie. Masz nasze wsparcie i nasze kciuki. Bedzie dobrze

Funia90 u mnie byl taki zoltawy sluz i wyszla infekcja. Od wczoraj biore globulki przez 10dni. Zobaczymy czy pomoze. Pobierz sobie czystosc pochwy i wtedy bedziesz wiedziec czy to infekcja czy normalny sluz tylko kolor sie troche zmienil.

Dziewczyny mialyscie doczynienia z wozkami firmy mutsy? Bo chyba znalazlam wozek prawie idealny.
Kilka znajomych je miało i bardzo chwaliły

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny pomozcieee[emoji17]
Zawsze bialam sluz koloru mlecznego,dzis zolty.
Nic nie piecze itd ...martwie sie [emoji17][emoji17][emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez mam żółty.
Pytałam o to gina podczas badania.
Mówiła ze wszystko w porządku ze wydzielina prawidłowa.

Ja też mam żółty śluz, z tym, że w moczu wyszły liczne bakterie. W każdym bądź razie wczoraj dostałam globulki dopochwowe, jak śluz się zmieni na biały to możliwe, że była to jakaś niewielka infekcja :) Jeśli nie, to znaczy że taka moja uroda :)

Hej dziewczyny :) witam w sobotę :) z racji, że powoli zbieram się na wakacje i uwielbiam pływać powiedzcie mi czy można normalnie wchodzić do slonej wody (chorwacja). Czy lepiej nie kapac się wcale? Jeśli chodzi o słońce to planuje opalać się pod parasolem aczkolwiek nurtuje mnie to czy można się kapac. Pozdrawiam I życzę miłego weekendu :*

dreamscomenture u mnie byla odklejona kosmowka. Nie wiem czy to gorzej czy lepiej ale mialam nakaz lezenia plackiem i moglam wstac do wc. Moj maz byl ze mna na tej wizycie wiec bacznie pilnowal zebym nie probowala przypadkiem czegos zrobic. Z reszta nie jestem glupia, po tym co przeszlismy do ognia bym wskoczyla jakby tylko mialo to pomoc.

Po prostu lez. Nie zamartwiaj sie. Masz nasze wsparcie i nasze kciuki. Bedzie dobrze

Funia90 u mnie byl taki zoltawy sluz i wyszla infekcja. Od wczoraj biore globulki przez 10dni. Zobaczymy czy pomoze. Pobierz sobie czystosc pochwy i wtedy bedziesz wiedziec czy to infekcja czy normalny sluz tylko kolor sie troche zmienil.

Dziewczyny mialyscie doczynienia z wozkami firmy mutsy? Bo chyba znalazlam wozek prawie idealny.
Mi mowila ze ewentualnie moge isc na spacer taki noga za noga [emoji13] ale leżę

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Hej dziewczyny :) witam w sobotę :) z racji, że powoli zbieram się na wakacje i uwielbiam pływać powiedzcie mi czy można normalnie wchodzić do slonej wody (chorwacja). Czy lepiej nie kapac się wcale? Jeśli chodzi o słońce to planuje opalać się pod parasolem aczkolwiek nurtuje mnie to czy można się kapac. Pozdrawiam I życzę miłego weekendu :*
Ja unikam wody bo i tak mam problem z bakteriami. Nie wiem jak jest ze słona woda. Ale duzo dziewczyn pływa chodza na basen. Może bierz jakis priobiotyk przez ten czas?

Ja unikam wody bo i tak mam problem z bakteriami. Nie wiem jak jest ze słona woda. Ale duzo dziewczyn pływa chodza na basen. Może bierz jakis priobiotyk przez ten czas?

Całe szczęście dzień przed wyjazdem idę do gin to popytam czy można czy nie, a także czy warto zastosować dodatkową ochronę :) okres wakacyjny więc myślałam że już któras z was była w takiej sytuacji :)

Całe szczęście dzień przed wyjazdem idę do gin to popytam czy można czy nie, a także czy warto zastosować dodatkową ochronę :) okres wakacyjny więc myślałam że już któras z was była w takiej sytuacji :)
No gina najlepiej zapytaj. Hmmm chyba zadna nie wyjezdzala z dziewczyn poki co

@Zabamonika
1500121805-aaaaaa.png

reklama
Dziewczyny mam straszny problem z jedzeniem... zjadłam pół bułki i zwijam się z bólu brzucha, ciezko mi nawet stwierdzić w którym miejscu mnie boli, promienieje głownie podbrzusze i trochę przy pępku ale jest tak silny bol ze mam dosc. Nie wiem czy to zatrucie czy cos jest nie tak... podczas bólu mam straszne parcie na [emoji90] a po paru sekundach przechodzi...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry