reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mój Tz w pierwszej ciąży też byl zdania, że ciąża to nie choroba [emoji14] Po naszych przejściach... krzyczy na mnie jak coś robię, nawet pralki z praniem nie mogę wstawić [emoji23]
No ale ile można leżeć [emoji17] to przecież do głowy idzie dostać [emoji17] zwłaszcza, że ja jestem bardzo aktywna osoba, ehh...

reklama
Ja mam wrażenie, że oni to chyba czasem zapominają, że my to jesteśmy jednak w ciąży i możemy mieć gorsze dni. Ja jak się gorzej czuje to od razu mam stracha o Bąbelka. Generalnie nie narzekam na mojego, bo naprawdę mi pomaga, zresztą zawsze mi pomagał przed ciążą też. Może to to, że on za bardzo nie musiał zmieniać tych swoich zachowań.

Myślę ze wszyscy nas bardzo kochają i chcą pomóc jak potrafią ale po prostu nie są wstanie sobie wyobrazić ani naszego stanu fizycznego ani tymbardziej psychicznego w ciąży. Zresztą co się dziwić jak kobieta kobiety nie potrafi zrozumieć nieraz pod tym względem

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczyny pomozcieee[emoji17]
Zawsze bialam sluz koloru mlecznego,dzis zolty.
Nic nie piecze itd ...martwie sie [emoji17][emoji17][emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mysle że zupełnie nie masz czym sie martwić, to jest normalne :) Ja praktycznie w ogole nie mam śluzu ale jak sie pojawiał to był przezroczysty, czasem biały a czasem żółtawy. Kiedyś lekarz mi powiedział ze duży wpływ maja infekcje, przeziębienia, witaminy etc. Obserwuj, byleby sie nie zmienił na brązowy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nie pachnie brzydko to raczej nic zlego sie nie dzieje. Sluz mozna mieć w różnym kolorze byle by nie smierdzial i nic nie swedzialo

@kass.es wlasnie boje sie ,ja juz przeszlam w tej ciazy nawet obfite krwawienie[emoji17]od czwratku biore inne witaminy wiec nie wiem moze to stad

@dreamscometrue wlasnie jest bezwonny i nic mnie nie piecze,nie swedzi.
Mam nadzieje ,ze wszystko dobrze[emoji17][emoji17][emoji17]

@Funia90 moze drobna infekcja. Ale żółty to naprawdę normalny kolor tymbardziej przy lekach. Musisz obserwować. Trzymam kciuki będzie ok

Ja bym nie tworzyła osobnej grupy zakupowej bo mamy już osobne grupy i prawie na nie zaglądamy [emoji6] najwygodniej tutaj się pisze. A przecież od tego jest to forum zeby gadac na wszystkie tematy [emoji6] ale jak więcej osób ma ochotę to pewnie, kazda z Was ma uprawnienia taki wątek założyć [emoji5]

No No a tak apropo o wózkach już jeden jest !!! [emoji12]

reklama
dreamscomenture u mnie byla odklejona kosmowka. Nie wiem czy to gorzej czy lepiej ale mialam nakaz lezenia plackiem i moglam wstac do wc. Moj maz byl ze mna na tej wizycie wiec bacznie pilnowal zebym nie probowala przypadkiem czegos zrobic. Z reszta nie jestem glupia, po tym co przeszlismy do ognia bym wskoczyla jakby tylko mialo to pomoc.

Po prostu lez. Nie zamartwiaj sie. Masz nasze wsparcie i nasze kciuki. Bedzie dobrze

Funia90 u mnie byl taki zoltawy sluz i wyszla infekcja. Od wczoraj biore globulki przez 10dni. Zobaczymy czy pomoze. Pobierz sobie czystosc pochwy i wtedy bedziesz wiedziec czy to infekcja czy normalny sluz tylko kolor sie troche zmienil.

Dziewczyny mialyscie doczynienia z wozkami firmy mutsy? Bo chyba znalazlam wozek prawie idealny.

Do góry