reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny mam straszny problem z jedzeniem... zjadłam pół bułki i zwijam się z bólu brzucha, ciezko mi nawet stwierdzić w którym miejscu mnie boli, promienieje głownie podbrzusze i trochę przy pępku ale jest tak silny bol ze mam dosc. Nie wiem czy to zatrucie czy cos jest nie tak... podczas bólu mam straszne parcie na [emoji90] a po paru sekundach przechodzi...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bym pojechała sprawdzić na IP , nie ma co olewac tego , tak myślę

reklama
Kass też bym pojechała na jakiś dyżur, w tamtej ciąży miałam jednego dnia straszne wymioty, eiwdentnie się czymś zatrułam, ale pojechałam bo się bałam i od razu mnie pod kroplówki nawadniające podłączyli i magnez, żeby skurcze się nie pojawiły

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, że z dzieciatkiem w porządku. Brak snu jest najgorszy, mam nadzieję, że odpoczniesz na urlopie i poczujesz się lepiej. Też mam takie dni, że samej że sobą ciężko mi wytrzymać ale ja siedzę już na l4 i się wysypiam więc co ja tam wiem o zmęczeniu :-)

Ja bym jechała do szpitala to sprawdzic...

Ok. Pomyslalam, że łatwiej będzie znaleźć informacje dziewczynom, które nie śledzą forum codziennie. Faje rzeczy pokazujecie a każda będzie kupować wyprawkę w innym czasie. Nie chciałam się narzucać :-) myślałam, że to dobry pomysł, ale w ciąży mi mózg czasem pada :-D

3jvz8u69f3xfq3gg.png

nzjdvfxm8zeoeei5.png
Pomysl bardzo dobry ale jak znam dziewczyny to niestety nie beda korzystać [emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

jesteśmy na podobnym etapie - mam termin na 26 stycznia

To mamy terminy wyznaczone na ten sam dzień :-) z córką miałam na 18 lipca a urodziła się 26 lipca, także zobaczymy czy w ogóle drugie dziecko urodze w styczniu :-D

Dobrze,że się chłop ogarnął,dostrzegł powagę sytuacji i Cie pocieszyl, teraz pewnie będzie Ci lepiej :-)

3jvz8u69f3xfq3gg.png

nzjdvfxm8zeoeei5.png

@Kejka ja zawsze jak sie wyplacze to mi lepiej. Wiesz jak to z chlopami... @kass.es dziewczyny może mają rację z tą IP jak masz problem z piciem to kroplowka się przyda

Kass też bym pojechała na jakiś dyżur, w tamtej ciąży miałam jednego dnia straszne wymioty, eiwdentnie się czymś zatrułam, ale pojechałam bo się bałam i od razu mnie pod kroplówki nawadniające podłączyli i magnez, żeby skurcze się nie pojawiły

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem cały czas w pozycji leżącej, mąż jest w pracy do 22, nawet auta nie mam bo zabrał. Nie panikuje, zobaczymy co bedzie pózniej. Po prostu zrobie sobie dzis dietę, być moze cos mi siedzi na żołądku albo mam podrażnione jelita jednak od wczoraj biegunki juz nie miałam wiec raczej nie mam sie odwodnić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem cały czas w pozycji leżącej, mąż jest w pracy do 22, nawet auta nie mam bo zabrał. Nie panikuje, zobaczymy co bedzie pózniej. Po prostu zrobie sobie dzis dietę, być moze cos mi siedzi na żołądku albo mam podrażnione jelita jednak od wczoraj biegunki juz nie miałam wiec raczej nie mam sie odwodnić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to odpoczywaj jakby cos zlego sie dzialo to pojedzie wieczorem

Dziekuje dziewczyny [emoji4]mam nadzieje,ze wszystko w porzadku ,bardzo sie martwie.
W poniedzialek mam prenatalne to zapytam czy wszystko jest ok.

@kass.es moze rzeczywiscie jakas jelitowka ,tak jak mowia dziewczyny ,odpocznij sobie.

@Kejka moje gratulacje[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam znowu dola chodzę tylko do toalety cały dzień leze w łóżku i dalej plamie... mam wrażenie ze to nigdy nie minie. M pojechal mi kupić pizame wygodna żebym miala na zmianę...

Do góry