reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny, ja się najbardziej to męcze z przepukliną kresy białej, którą mam od lat. Kilka dni temu mi wyszła, bo sie nie miesci wśrodku odkąd mnie wydęło. I tak boli, promieniuje na cały brzuch. Muszę się do lekarza zgłosić, bo co dopiero bedzie w 8-9 miesiącu? Jeszcze mi coś pęknie i się rozleje...

reklama
Dziewczyny, ja się najbardziej to męcze z przepukliną kresy białej, którą mam od lat. Kilka dni temu mi wyszła, bo sie nie miesci wśrodku odkąd mnie wydęło. I tak boli, promieniuje na cały brzuch. Muszę się do lekarza zgłosić, bo co dopiero bedzie w 8-9 miesiącu? Jeszcze mi coś pęknie i się rozleje...
Jej to pewnie, idz jak najprędzej. Lepiej zapobiegać niż leczyć [emoji106]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

@Lovi23 jak Ci idzie leżenie? Mi juz nosem i uszami wychodzi [emoji45] staram się trochę chodzić i coś robić ale wtedy plamie (nie krwią) i sama nie wiem czy to dobry znak ze sie oczyszcza, czy juz lepiej leżeć, zwariować idzie [emoji45]

@Lovi23 jak Ci idzie leżenie? Mi juz nosem i uszami wychodzi [emoji45] staram się trochę chodzić i coś robić ale wtedy plamie (nie krwią) i sama nie wiem czy to dobry znak ze sie oczyszcza, czy juz lepiej leżeć, zwariować idzie [emoji45]

No ja tak... średnio z tym leżeniem.
Dziś wstałam o 12... wypuscilam psy na dwór (dobrze, że nie muszę za nimi ganiac i ciepło jest więc drzwi zostawiłam otwarte... jak się wyganialy to wróciły do domu ) w tym czasie zrobiłam sobie śniadanie i przyjechała moja mama.. polezalam w salonie :) wypiłam kawę... No tak do 15. Później wstałam się wykąpać :) teraz znowu leżę... Ale za moment chce wstać i zrobić jakiś obiad (oczywiście też na raty) , mój Tz późno kończy pracę bo akurat teraz ma sezon w pracy... A wczoraj obiad jadłam po 20, bo jednak zanim wrócił i zrobił. :/

No odpukac, że brzuch mi nie twardnieje i ostatnio byl to tylko taki jeden incydent. Ale po głębszym przemyśleniu myślę, że mogło być to spowodowane przytulankami... No oczywiście od doktorki dostałam zakaz :D

My tez mamy zakaz, ale ja przez cala ciążę się balam i nic nie było. Oglądam filmiki co potrzebne na wyprawkę i mam ochotę jechać na zakupy tylko ceny wprawiaja mnie w oslupienie. Dziewczyny jakie znacie sklepy stacjonarne poza Smykiem i ew. PEPCO? Chyba tylko jakies takie noname ale nie wiem gdzie ich szukać.

My tez mamy zakaz, ale ja przez cala ciążę się balam i nic nie było. Oglądam filmiki co potrzebne na wyprawkę i mam ochotę jechać na zakupy tylko ceny wprawiaja mnie w oslupienie. Dziewczyny jakie znacie sklepy stacjonarne poza Smykiem i ew. PEPCO? Chyba tylko jakies takie noname ale nie wiem gdzie ich szukać.

Polecam H&M :-)

@dreamscometrue o co byś chciała znaleźć w sklepie? Ubranka czy ogólnie wyprawkę całą?
Ja mam zamiar odwiedzić hurtownię dziecięcą i machnąć większość wyprawki :D W moich Kielcach z tego co szukałam, to znalazłam dwie i niedługo je odwiedzę :)

reklama
Do góry