reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
A skad jestes?

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Dzieki z Coventry, UK, lat 34, dzieci 0

Ja juz po wizycie, wszystkie wyniki b. dobre, dzidzio spalo podczas usg. Dostalam skierowania na kolejne badania, ktore mam wykonac przed wizyta, a ta na poczatku sierpnia. Powodzenia pozostalym wizytujacym. 12 tydz u mnie i juz mdlosci przemijaja. Moze calkiem znikna? Na plusie 0,5kg, ale wazyli mnie w szpitalu po sowitym sniadaniu. W wygladzie brak zmian, moze w sierpniu brzuch sie pojawi, u niektorych dziewczyn czasem nie widac do konca. Wszystko przebiega u mnie wzorowo i jestem bardzo z tego powodu szczesliwa :)

Uwielbiam czytać takie wpisy :) Cudownie, że z Dzidzia wszystko w porządku! Ja w poniedziałek zaczynam 4 miesiąc i sama jestem ciekawa kiedy wreszcie będzie po mnie widać, dużo osob się dziwi, że jeszcze zupełnie nie widać. :)
Ważę się praktycznie codziennie rano, przed śniadaniem i jak mam wizytę u gina to mimo iż wskakuje na wagę to i tak mowię mu wagę z rana [emoji1] Bo wystarczy że zjem sniadanie i już kilogram na plusie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
@Ann90 super wieści, mam nadzieje, że takie same będą z reszty wizyt.
Nie mogę dopisać miasta do listy, więc może @dreamscometrue wpiszesz mi Łódź?

Ja dziś miałam strasznie męczącą noc, zasnęłam dopiero po 6 jak mój B. pojechał do pracy i przestało padać... Zaliczyłam spotkanie I stopnia z porcelaną i już czuje się lepiej :)
Ciekawa jestem kiedy ten okres minie, górki i pagórki w samopoczuciu. Trochę mnie pociesza, że Bąbel się rośnie więc jakoś wszystko przeżyje. A brzucha u mnie jak nie było tak nie ma, może jakieś lekkie zaokrąglenie ale widzę je chyba tylko ja

Czesc Dziewczyny! Nie odzywalam sie chwile, bo dopadlo mnie przeziebienie i ogolnie zle samopoczucie. Katar i kaszel - myslalam ze mnie wykonczy to.
Trzymam kciuki za Was dzisiaj!

I mam pytanie- czy bola was piersi? Mnie przestaly bolec i przyznam szczerze zaczynam sie niepokoić, a wizyte mam dopiero za tydzien....

Czesc Dziewczyny! Nie odzywalam sie chwile, bo dopadlo mnie przeziebienie i ogolnie zle samopoczucie. Katar i kaszel - myslalam ze mnie wykonczy to.

I mam pytanie- czy bola was piersi? Mnie przestaly bolec i przyznam szczerze zaczynam sie niepokoić, a wizyte mam dopiero za tydzien....

Nie bolą mnie już :) Jestem w stanie nawet spać na brzuchu bez problemu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mnie też już prawie nie bolą

Mnie juz tez nie bola tak piersi jak na poczatku. Sporadycznie zabola I przestaja ale jakos sie tym nie martwie ;)

Za to dzisiaj mam dziwne drzenie w podbrzuszu na srodku? Dosc czesto I trwa przez chwile I puszcza. Kurcze lykam magnez, nie wiem co to I mnie to martwi. Miala ktoras takie objawy?

reklama
Mnie juz tez nie bola tak piersi jak na poczatku. Sporadycznie zabola I przestaja ale jakos sie tym nie martwie ;)

Za to dzisiaj mam dziwne drzenie w podbrzuszu na srodku? Dosc czesto I trwa przez chwile I puszcza. Kurcze lykam magnez, nie wiem co to I mnie to martwi. Miala ktoras takie objawy?

Ja czasem odczuwam "rzężenie" takie jakby mikro wibracje[emoji6]

Pamietam w pierwszej ciąży czułam tal jakby pękające banki w podbrzuszu a dwa tygodnie później poczułam pierwszy ruch. To było około 5 miesiąca.
Teraz na pewno będzie wcześniej [emoji12]

Do góry