reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej :)
Mnie piersi bolaly na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy, od kilku dni juz nie bola ale za to moje sutki wygladaja jak hmm dziwnie wygladaja :D poza tym mdlosci chyba juz odeszly (tfu tfu) ale teraz upal mi doskwiera niestety... Tak bym chciala juz czuc swojego Bąbla a do kolejnego usg jeszcze kilka tyg buuu :(

reklama
Hej , ale produkujecie. Ja dzisiaj czuje sie kiepsko a wczoraj bylo tak fajnie. Non stop mnie mdli, siedze w pracy i mna rzuca. Chyba z goraca. Do tego pobolewa mnie podbrzusze. Dobrze ze dzisiaj mam wizyte.
Ja bardzo boje sie tych prenatalnych, staram sie nie nakrecac ale ide na nie z mężem. Byc moze wtedy tez bedzie widac plec.
Mooms slyszalam wlasnie ze ten pappa czesto daje mylny wynik, szwagierce wyszlo zle ale dzidziusia ma zdrowiutkiego.

@AnnieQ. przeciez to forum jest tylko dla nas, nikt tego nie zobaczy :)

Dreamscometrue, nie chciałabym zostać odsądzona od czci i wiary przez dziewczęta ;) Ja uwazam że w damskim gronie dużo wolno, tym bardziej, ze łączy nas wspólna sprawa, ale wiadomo, ze nie każda dziewczyna może być tak samo tolerancyjna. Jak zrobię takie ubrane od A do Z to wstawię :)

ehh... zły dzień wpakowałam się w coś w co wcale nie chciałam, ale głupio było odmówić i teraz głupia się męcz :angry::realmad::mad:

Moje piersi urosły z 75B na miseczkę C, niby nie duzo a mam wrażenie, że są olbrzymie :)
Co do wyjazdu, plan mam taki, by pod koniec lipca wziac cały urlop jaki mam, a po urlopie od razu na L4. Wizytę u ginekologa mam 13.07 wiec wtedy obgadam to z nim.
Dreams, nie stresuj się, trzymam mocno kciuki!
Mnie dziś rano strasznie wnerwił mój kot, który darł mordę od 4 rano, wiec najlepszym rozwiązaniem było rzucenie w niego poduszką. Na kota podziałało ale jak mnie wtedy zerwało w więzadle, po prawej stronie jakby jajnik, to aż mnie sparaliżowało. Przeszło po minucie ale nie spodziewałam się takiego.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moje piersi urosły z 75B na miseczkę C, niby nie duzo a mam wrażenie, że są olbrzymie :)
Co do wyjazdu, plan mam taki, by pod koniec lipca wziac cały urlop jaki mam, a po urlopie od razu na L4. Wizytę u ginekologa mam 13.07 wiec wtedy obgadam to z nim.
Mnie dziś rano strasznie wnerwił mój kot, który darł mordę od 4 rano, wiec najlepszym rozwiązaniem było rzucenie w niego poduszką. Na kota podziałało ale jak mnie wtedy zerwało w więzadle, po prawej stronie jakby jajnik, to aż mnie sparaliżowało. Przeszło po minucie ale nie spodziewałam się takiego.

taki sam miałam plan żeby po powrocie z wakacji na zwolnienie, ale mój gin będzie na urlopie i tu zrobił sie problem

tez tak czasem mam z tymi więzadłami, one się powiększają puchną czy co tam innego i dlatego czasem przy gwałtownym ruchu może tak zaboleć

taki sam miałam plan żeby po powrocie z wakacji na zwolnienie, ale mój gin będzie na urlopie i tu zrobił sie problem

tez tak czasem mam z tymi więzadłami, one się powiększają puchną czy co tam innego i dlatego czasem przy gwałtownym ruchu może tak zaboleć

Mój ginekolog chyba właśnie jakoś teraz jest na urlopie wiec myśle ze od połowy lipca bedzie do dyspozycji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo, 75C chciałabym mieć! Mam 80B, przy moim wzroście i odstającym obecnie brzuchu to tak jakbym nic nie miała :( dlatego tak czekam i czekam, no niech choć jeden rozmiar wskoczy, a jeszcze lepiej ze 2!

reklama
Jejku, nie łatwo za Wami nadążyć!
@dreams - będzie dobrze! Bądź dobrej myśli.

Ja czekam niecierpliwie na powiększenie z miseczki A, a tu jak na złość, nic z tego [emoji849]

Poza tym brzuch mi... maleje... zmniejszyłam dawkę progesteronu i już nawet te spodnie, które same się rozpinały są mi luźne.
Trochę zaczynam panikować, ale kilka z Was też chyba ma minimalne objawy, więc może po prostu jestem szczęściarą.
Tylko czasem trudna samą siebie do tego przekonać. [emoji57]

Do góry