reklama
marta64
Fanka BB :)
@dreamscometrue może do naszej tabelki dodać miejscowość ewentualnie województwo? Myślę że przydałoby się bo potem pewnie będziemy chciały się spotykać
polecam tę serię z Rossmann mi syrop na przeziębienie pomógł, krople chyba też mająDziewczyny powodzenia na wizytach i czekam na fotki!
Ja sie chyba przeziebilam... Jakis katar mam i w nocy gardlo mnie bolalo.
Magiczna83
Dziewczynki ja tylko chce zyczyc Wam dobrych wiesci na wizytach!
Szczegolnie dreams po Twoich stresowych sytuacjach. Czekamy na info po.
Milego dnia wszystkim
Szczegolnie dreams po Twoich stresowych sytuacjach. Czekamy na info po.
Milego dnia wszystkim
kass.es
Myśle, że taki brelok z napisem po angielsku nic nie da, niestety w naszym kraju musi być czarno na białym po POLSKU, że jest się w ciazy, bo głównymi "zainteresowanymi" są starsze panie i panowie. Do nich nie docierają pewne rzeczy.
Moja waga stoi w miejscu, wpierniczylam wczoraj zapiekankę na mieście i lody, a rano brzuch płaski i waga 49.9, widziałam nasze zamknięte forum na zdjecia brzuszków, jutro rano zrobie jakieś zdjecie bo dziś po śniadaniu jak zwykle nienaturalnie ciążowa piłka [emoji16]
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś, ja odliczam do prenatalnych, choć i tak te dni lecą w zatrważającym tempie :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moja waga stoi w miejscu, wpierniczylam wczoraj zapiekankę na mieście i lody, a rano brzuch płaski i waga 49.9, widziałam nasze zamknięte forum na zdjecia brzuszków, jutro rano zrobie jakieś zdjecie bo dziś po śniadaniu jak zwykle nienaturalnie ciążowa piłka [emoji16]
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś, ja odliczam do prenatalnych, choć i tak te dni lecą w zatrważającym tempie :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
marta64
obstawiam że mój brzuszek też by mógł zniknąć , chociaż ja to już mam brzucholdreamscometrue luknęłam na listę, ja jestem z PL Trzymam kciuki za wizytę !
Reszcie wizytujących ( i sobie ) również życzę pięknych widoków i dobrych wieści...
Wiecie co, wczoraj bolał mnie trochę brzuch, wzięłam espumisan no i...mój ciążowy brzuch zniknął, rano wstałam "wklęśnięta" , co prawda z rana zawsze był mniejszy, ale nie aż tak. Czyli że to co brałam za ciążowy brzuchol to były wzdęcia
@marta64 hmmm nie wiem czy dziewczyny chcą to ujawniać ja sama nie wiem ale jak masz ochotę się tym zająć to pewnie
to zobaczymy co reszta o tym myśli
ok wpisałam obok Pl swoje województwo kto ma ochotę to zapraszam do dopisywaniaobstawiam że mój brzuszek też by mógł zniknąć , chociaż ja to już mam brzuchol
to zobaczymy co reszta o tym myśli
reklama
kass.es
ok wpisałam obok Pl swoje województwo kto ma ochotę to zapraszam do dopisywania
Ja jestem z Jaworzna, województwo śląskie Nie widze nic w złego w podaniu miasta i województwa a nuż ktoś jest z okolic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom