reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
A skad jestes?

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Dzieki z Coventry, UK, lat 34, dzieci 0

Ja juz po wizycie, wszystkie wyniki b. dobre, dzidzio spalo podczas usg. Dostalam skierowania na kolejne badania, ktore mam wykonac przed wizyta, a ta na poczatku sierpnia. Powodzenia pozostalym wizytujacym. 12 tydz u mnie i juz mdlosci przemijaja. Moze calkiem znikna? Na plusie 0,5kg, ale wazyli mnie w szpitalu po sowitym sniadaniu. W wygladzie brak zmian, moze w sierpniu brzuch sie pojawi, u niektorych dziewczyn czasem nie widac do konca. Wszystko przebiega u mnie wzorowo i jestem bardzo z tego powodu szczesliwa :)

Uwielbiam czytać takie wpisy :) Cudownie, że z Dzidzia wszystko w porządku! Ja w poniedziałek zaczynam 4 miesiąc i sama jestem ciekawa kiedy wreszcie będzie po mnie widać, dużo osob się dziwi, że jeszcze zupełnie nie widać. :)
Ważę się praktycznie codziennie rano, przed śniadaniem i jak mam wizytę u gina to mimo iż wskakuje na wagę to i tak mowię mu wagę z rana [emoji1] Bo wystarczy że zjem sniadanie i już kilogram na plusie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
@Ann90 super wieści, mam nadzieje, że takie same będą z reszty wizyt.
Nie mogę dopisać miasta do listy, więc może @dreamscometrue wpiszesz mi Łódź?

Ja dziś miałam strasznie męczącą noc, zasnęłam dopiero po 6 jak mój B. pojechał do pracy i przestało padać... Zaliczyłam spotkanie I stopnia z porcelaną i już czuje się lepiej :)
Ciekawa jestem kiedy ten okres minie, górki i pagórki w samopoczuciu. Trochę mnie pociesza, że Bąbel się rośnie więc jakoś wszystko przeżyje. A brzucha u mnie jak nie było tak nie ma, może jakieś lekkie zaokrąglenie ale widzę je chyba tylko ja

Czesc Dziewczyny! Nie odzywalam sie chwile, bo dopadlo mnie przeziebienie i ogolnie zle samopoczucie. Katar i kaszel - myslalam ze mnie wykonczy to.
Trzymam kciuki za Was dzisiaj!

I mam pytanie- czy bola was piersi? Mnie przestaly bolec i przyznam szczerze zaczynam sie niepokoić, a wizyte mam dopiero za tydzien....

Czesc Dziewczyny! Nie odzywalam sie chwile, bo dopadlo mnie przeziebienie i ogolnie zle samopoczucie. Katar i kaszel - myslalam ze mnie wykonczy to.

I mam pytanie- czy bola was piersi? Mnie przestaly bolec i przyznam szczerze zaczynam sie niepokoić, a wizyte mam dopiero za tydzien....

Nie bolą mnie już :) Jestem w stanie nawet spać na brzuchu bez problemu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mnie też już prawie nie bolą

Mnie juz tez nie bola tak piersi jak na poczatku. Sporadycznie zabola I przestaja ale jakos sie tym nie martwie ;)

Za to dzisiaj mam dziwne drzenie w podbrzuszu na srodku? Dosc czesto I trwa przez chwile I puszcza. Kurcze lykam magnez, nie wiem co to I mnie to martwi. Miala ktoras takie objawy?

reklama
Mnie juz tez nie bola tak piersi jak na poczatku. Sporadycznie zabola I przestaja ale jakos sie tym nie martwie ;)

Za to dzisiaj mam dziwne drzenie w podbrzuszu na srodku? Dosc czesto I trwa przez chwile I puszcza. Kurcze lykam magnez, nie wiem co to I mnie to martwi. Miala ktoras takie objawy?

Ja czasem odczuwam "rzężenie" takie jakby mikro wibracje[emoji6]

Pamietam w pierwszej ciąży czułam tal jakby pękające banki w podbrzuszu a dwa tygodnie później poczułam pierwszy ruch. To było około 5 miesiąca.
Teraz na pewno będzie wcześniej [emoji12]

Do góry