B
bb nieznajomy
Gość
Bedzie dobrze, skoro udalo nam sie "dotrwac" do tego momentu, w ktorym jestesmy, to teraz musi byc juz tylko lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skad jestes?
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Ja juz po wizycie, wszystkie wyniki b. dobre, dzidzio spalo podczas usg. Dostalam skierowania na kolejne badania, ktore mam wykonac przed wizyta, a ta na poczatku sierpnia. Powodzenia pozostalym wizytujacym. 12 tydz u mnie i juz mdlosci przemijaja. Moze calkiem znikna? Na plusie 0,5kg, ale wazyli mnie w szpitalu po sowitym sniadaniu. W wygladzie brak zmian, moze w sierpniu brzuch sie pojawi, u niektorych dziewczyn czasem nie widac do konca. Wszystko przebiega u mnie wzorowo i jestem bardzo z tego powodu szczesliwa
Czesc Dziewczyny! Nie odzywalam sie chwile, bo dopadlo mnie przeziebienie i ogolnie zle samopoczucie. Katar i kaszel - myslalam ze mnie wykonczy to.
Trzymam kciuki za Was dzisiaj!
I mam pytanie- czy bola was piersi? Mnie przestaly bolec i przyznam szczerze zaczynam sie niepokoić, a wizyte mam dopiero za tydzien....
mnie też już prawie nie boląCzesc Dziewczyny! Nie odzywalam sie chwile, bo dopadlo mnie przeziebienie i ogolnie zle samopoczucie. Katar i kaszel - myslalam ze mnie wykonczy to.
I mam pytanie- czy bola was piersi? Mnie przestaly bolec i przyznam szczerze zaczynam sie niepokoić, a wizyte mam dopiero za tydzien....
Czesc Dziewczyny! Nie odzywalam sie chwile, bo dopadlo mnie przeziebienie i ogolnie zle samopoczucie. Katar i kaszel - myslalam ze mnie wykonczy to.
Mnie juz tez nie bola tak piersi jak na poczatku. Sporadycznie zabola I przestaja ale jakos sie tym nie martwie
Za to dzisiaj mam dziwne drzenie w podbrzuszu na srodku? Dosc czesto I trwa przez chwile I puszcza. Kurcze lykam magnez, nie wiem co to I mnie to martwi. Miala ktoras takie objawy?