Zancia8906
Zaciekawiona BB
drogie mamy mam pytanie mi=oze glupie jak lezycie na plecach to wwidzucie jak serduszko bu=ije dziecka ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupilam wozek za 2 tys i szczerze moze byl w sumie intensywnie z 2 miesiace używany,nigdy juz bym tak drogiego nie kupila nie powiem fajny bajery abs lekki itpJa tez odczuwam takie klucie raz na czas. Nie jest to chyba nic niepokojacego w kazdym razie
Pisalyscie o wozkach ostatnio i az sama dzisiaj ogladalam fury w necie . Wszystko takie ladne i drogie...
Zastanawiam sie tez nad zakupem detektora tętna... Ale jestem dziwna osoba wiec moze zapytam mojego gina najpierw czy warto..
Witam was !
Również mam termin na styczeń, a dokładnie według usg 05.01.2018. Chciałabym do was dołączyć, można?
U nas dziś według usg 7t5d, widzieliśmy już serduszko na usg tydzień temu, a następna wizyta 06.06. - już się nie mogę doczekać
drogie mamy mam pytanie mi=oze glupie jak lezycie na plecach to wwidzucie jak serduszko bu=ije dziecka ???
Chyba jeszcze za wcześnie na takie widoczki hihi chyba ze sie zmeczylam i serce mi tak wali z moim synkiem jak mial 3 miesiace w okolicy podbrzusza bylo widac jak sie unosilo delikatnie zreszta gin to wychaczyl przy badaniu ale teraz to moze za wczesanie ,chyba swiruje ze tak dlugo do usg