Ja w pierwszej ciąży na skurcze brałam żelazo lub magnez. Powiedz o skurczach dr. Na pewno coś zleci.A jak i Was Dziewczyny że skurczami np. łydek, mnie dziś rano straszne obudziły.
Z powiedzeniem rodzinie czekałam do USG, na którym widziałam serduszko tylko swojej mamie powiedziałam wcześniej. W sumie rodzinie mówi moja mama, bo nie wytrzymuje tylko się spytała czy może, jak się zgodziłam to już wszystkim kogo spotka opowiada. Pierwszy wnuk
Dziś mamy zamiar powiedzieć teściowej, tam pewnie takiej euforii nie będzie, bo już czwórkę wnucząt ma.
Jeśli chodzi o stresy to staram się wszystko brać na spokojnie, ale wiadomo że się nie da. Przy pierwszym dziecku to wszystko się wywróci do góry nogami, niby planowane i wystarane ale strach jest. Jest strach żeby wszystko z Fasloiną było dobrze, żeby była zdrowa przedewszystkim.
Mój Luby chciałby syna (najlepiej już takiego 3-letniego xD) ja chyba też, w sumie zawsze marzyłam o parce więc przy pierwszym to wszystko mi jedno byle zdrowe.
Słyszeliście o chińskim kalendarzu płci? Mi z niego wychodzi właśnie syn ale biorę to z duuużym przymrużeniem oka
Ja o tym kalendarzu czytałam. Z pierwszej ciąży syn się sprawdził. A teraz wychodzi córka )
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom