mamaincogito
Fanka BB :)
Sluzem bardziej nie tak ze czerwona krew taka brazowa
A jutro masz tylko USG czy normalna wizytę u ginekologa? Jeśli to normalnizyta to bym poczekała do jutra.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sluzem bardziej nie tak ze czerwona krew taka brazowa
nie jutro zobacze wyniki bety i polece od razu jak cos na usg ja niby powinnam miec dzis okresA jutro masz tylko USG czy normalna wizytę u ginekologa? Jeśli to normalnizyta to bym poczekała do jutra.
kciuki bede potrzebne,wlasnie poczekam na ta bete ale ja juz mam czarne mysli az sie gotuje we mnie nie wiem co mam myslec
kciuki bede potrzebne,wlasnie poczekam na ta bete ale ja juz mam czarne mysli az sie gotuje we mnie nie wiem co mam myslec
tak tak robialm dwa testy i byly pozytywne jeden blada a na sdrugi dzien juz widoczna kreska, dzis niby okres powinnam miec a tu takie cos sama nie wiem
nie wiem własnie czy sa a lepiej dla mnie sprawdzialbym sobie,az zobacze ale nie trzeba miec karty czyy cos?@Zancia8906 to jak dopiero dzisiaj jest termin miesiączki, to USG nic nie pokaże, wątpię żeby w ogóle lekarz je zrobił - pęcherzyk jest widoczny dopiero jak beta przekroczy 1000.
A nie masz wyników online dostępnych? Ja jak robię to mam tego samego dnia po 20.
Trzymam kciuki za wasze wyniki i wizyty dziś, nie mogę się doczekać aż napiszecie jak po nich Czy któraś z Was bierze duphaston na podtrzymanie ciąży? ja biorę 2 x 1 profilaktycznie po poronieniu. Ktoś z ostatnią @ mniej więcej 11.04 już miał wizytę i biło serduszko ? Ja się tylko nacieszę Waszym odpowiedziami bo mieszkając w UK. moje pierwsze usg będzie dopiero jakoś na początku lipca ale pójdę chyba prywatnie w 8mym tygodniu dopiero też można a więc za jakies 2 tyg męczy mmie to czekanie już chciałbym wiedzieć czy serduszko bije...