reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
No to plamie :( śluz podbarwiony mocno krwią.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kate.Ooo bądź dobrej mysli ja tez caly czas plamie a właściwie to lekko krwawie a pęcherzyk caly czas jest więc jest nadzieja [emoji6]zglos sie do lekarza albo do szpitala zawsze lepiej skontrolowac

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kate.0oo może podjedź do lekarza lub szpitala? Niech sprawdza... Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*

Ja jednak pojechałam na te badania, trudno najwyżej glukoza wyjdzie wyższa.
W drodze powrotnej wstąpiłam do sklepu i kupiła drożdżówkę. Była pyszna, szkoda, że właśnie mnie po niej mdli i musiałam się położyć. Może się zdrzemne jeszcze. Pogoda u nas cudna!

@Kate.0oo trzymam kciuki!

U mnie również pogoda cudna, może na jakiś spacerek się wybiorę, może te mdłości trochę przejdą.. Eh, już sama nie wiem co mam jeść, na widok wszystkiego mnie odrzuca, chyba tylko jabłka mi wchodzą miarę ze smakiem. Zwariować można, nie mogę się doczekać aż skończy się I trymestr!
Polecacie jakiś serial???
Jestem na zwolnieniu już, mąż pół dnia w pracy, tylko koty mi towarzyszą, trochę nudno :)

Jeśli taki ciągnący ból chwilowy to może być to właśnie rozciąganie, nie steresuj się ;)

Staram się naprawdę, choć mój nastrój jest tak koszmarny że i ja sobie z tym nie radzę i do tego mój maz zaczyna miec problem, co doprowadza mnie do łez. Ciężkie są te początki ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz się wypisuje od was: ( dzisiaj nie ma pecherzyka czekamy na wynik beta hcg czy nie ma ciąży pozamacicznej[emoji25]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry