reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Witam wszystkie mamusie! Dzisiaj u mnie piękna wiosenna pogoda aż by się chciało na słoneczku posiedzieć, ale niestety choroba nie pozwala. Tak mnie już wszystko boli od kaszlu że nie da się tego opisać. Ciekawe jak tam moja fasolka znosi to ciągłe trzepanie brzucha.

reklama
Ja muszę przyznać iż odkąd zaczął męczyć mnie ten wstrętny kaszel to mdłości ustały, mam tylko nadzieję iż to nie jest nic złego!

Ja dzisiaj na dzien dobry przywitałam się z klozetem.... Zaczęły się wymioty... teraz zacznę ciężki czas, ale to dobrze to sygnał że w brzucholu jest ok. Ech jakoś trzeba przezyc....

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

To moja trzecia ciąża, i dopiero teraz jak w nią zaszłam to zaczęło mi się przypominać że to jednak też wymioty, puchnięcie i inne takie dolegliwości ;) no a jak zaczynaliśmy się starać to pamiętałam tylko miłe rzeczy :D

Moja to tez trzecia ciąża, my to się nawet nie specjalnie staraliśmy ale fasolka jest:). Pamiętam że w pierwszej ciąży ale to tak pod koniec to miałam nogi jak napompowane balony i miło było po porodzie jak wróciły do swych wcześniejszych rozmiarów, a w drugiej ciąży to opuchlizna zaczęła się już wcześniej pamiętam jak wtedy cudacznie wyglądałam i chodziła, w sumie to ciężko było chodzić. Mam nadzieję że teraz opuchlizna zacznie się troszkę później albo najlepiej aby wcale jej nie było.

Witajcie dziś!
Słoneczko zagląda do okien, aż żal siedzieć w pracy, a po pracy mnóstwo jeszcze obowiazkow - już mi się nie chce!
Dzisiaj w nocy była masakra - obudził mnie przeokropny ból podbrzusza z lewej strony, myślałam że sie poryczę, bo naprawdę był mocny i trwał on sporą chwile! Nie wiem czy to macica się rozciąga i tak boli czy coś jest nie tak :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja to tez trzecia ciąża, my to się nawet nie specjalnie staraliśmy ale fasolka jest:). Pamiętam że w pierwszej ciąży ale to tak pod koniec to miałam nogi jak napompowane balony i miło było po porodzie jak wróciły do swych wcześniejszych rozmiarów, a w drugiej ciąży to opuchlizna zaczęła się już wcześniej pamiętam jak wtedy cudacznie wyglądałam i chodziła, w sumie to ciężko było chodzić. Mam nadzieję że teraz opuchlizna zacznie się troszkę później albo najlepiej aby wcale jej nie było.

Ja w pierwszej czułam się idealnie, w drugiej już w połowie wyglądałam jakbym w 9 miesiącu była no i puchłam strasznie, mam nadzieję że teraz nie będzie gorzej ;)

Witajcie dziś!
Słoneczko zagląda do okien, aż żal siedzieć w pracy, a po pracy mnóstwo jeszcze obowiazkow - już mi się nie chce!
Dzisiaj w nocy była masakra - obudził mnie przeokropny ból podbrzusza z lewej strony, myślałam że sie poryczę, bo naprawdę był mocny i trwał on sporą chwile! Nie wiem czy to macica się rozciąga i tak boli czy coś jest nie tak :/

To chyba normalne bo mnie też w nocy tak parę dni temu obudził, straszny ból i też w lewym boku może to tylko zbieg okoliczności.

Witajcie dziś!

Jeśli taki ciągnący ból chwilowy to może być to właśnie rozciąganie, nie steresuj się ;)

reklama
Ja w pierwszej czułam się idealnie, w drugiej już w połowie wyglądałam jakbym w 9 miesiącu była no i puchłam strasznie, mam nadzieję że teraz nie będzie gorzej ;)
musimy poczekać jeszcze trochę to zobaczymy jak to będzie :-) :) ja teraz to jedynie mam o wiele większy brzuch jak na te tygodnie a dodam iż zawsze miałam mały.:)

Do góry