Przykro mi..Ja juz się wypisuje od was: ( dzisiaj nie ma pecherzyka czekamy na wynik beta hcg czy nie ma ciąży pozamacicznej[emoji25]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kass.es
Fanka BB :)
Ja juz się wypisuje od was: ( dzisiaj nie ma pecherzyka czekamy na wynik beta hcg czy nie ma ciąży pozamacicznej[emoji25]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedactwo, bardzo mi przykro! Trzymaj sie kochana! [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bbubbka
Witam nowe dziewczyny
Na razie zwierząt nie mamy ale jak tylko pójdziemy ba swoje to piesek obowiązkowo zawita w naszej rodzinie.
Kate trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze [emoji7] z tęgi co pamietam juz raz tak miałaś i pięknie w 9 tyg był dzidziuś z serduszkiem prawda ??
Któraś mi zrobiła ochotę na jajecznicę muszę zaczekać aż młoda zaśnie lub maz wróci z pracy i sobie zrobie [emoji7]
Kate trzymam kciuki &&&
Ineska [emoji20]przykro mi [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na razie zwierząt nie mamy ale jak tylko pójdziemy ba swoje to piesek obowiązkowo zawita w naszej rodzinie.
Kate trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze [emoji7] z tęgi co pamietam juz raz tak miałaś i pięknie w 9 tyg był dzidziuś z serduszkiem prawda ??
Któraś mi zrobiła ochotę na jajecznicę muszę zaczekać aż młoda zaśnie lub maz wróci z pracy i sobie zrobie [emoji7]
Kate trzymam kciuki &&&
Ineska [emoji20]przykro mi [emoji20]
marta64
Ineska przykro mi ;(
Jeśli chodzi o seriale to w poprzedniej ciąży oglądałam "Dexter" serial super, Gra o tron też fajna i Breaking Bed też można obejrzeć
@Kate.0oo trzymam kciuki!
U mnie również pogoda cudna, może na jakiś spacerek się wybiorę, może te mdłości trochę przejdą.. Eh, już sama nie wiem co mam jeść, na widok wszystkiego mnie odrzuca, chyba tylko jabłka mi wchodzą miarę ze smakiem. Zwariować można, nie mogę się doczekać aż skończy się I trymestr!
Polecacie jakiś serial???
Jestem na zwolnieniu już, mąż pół dnia w pracy, tylko koty mi towarzyszą, trochę nudno
Jeśli chodzi o seriale to w poprzedniej ciąży oglądałam "Dexter" serial super, Gra o tron też fajna i Breaking Bed też można obejrzeć
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja z seriali oglądam chicago med, suits i narcos. Polecam [emoji4]@Kate.0oo trzymam kciuki!
U mnie również pogoda cudna, może na jakiś spacerek się wybiorę, może te mdłości trochę przejdą.. Eh, już sama nie wiem co mam jeść, na widok wszystkiego mnie odrzuca, chyba tylko jabłka mi wchodzą miarę ze smakiem. Zwariować można, nie mogę się doczekać aż skończy się I trymestr!
Polecacie jakiś serial???
Jestem na zwolnieniu już, mąż pół dnia w pracy, tylko koty mi towarzyszą, trochę nudno
michasia30
michasia30
Jeśli chodzi o seriale....
Ja nie mam telewizji wiec zawsze posiłkuje się internetem a na internecie można obejrzeć po kolei wszystkie sezony...
Uwielbiam wprost uwielbiam THE BIG BANG THEORY ( to tak żeby się pośmiać aż do bólu brzucha)
Uwielbiam Sherlocka wiec polecam ta wersje z 1,5 godzinnymi odcinkami.
Idąc ta droga polecam Forever i 11.22.63 ( jeśli lubicie Jamesa Franco )
Elementary no i zaczęłam ostatnio oglądać 13 POWODOW DLACZEGO [emoji846]
Ja nie mam telewizji wiec zawsze posiłkuje się internetem a na internecie można obejrzeć po kolei wszystkie sezony...
Uwielbiam wprost uwielbiam THE BIG BANG THEORY ( to tak żeby się pośmiać aż do bólu brzucha)
Uwielbiam Sherlocka wiec polecam ta wersje z 1,5 godzinnymi odcinkami.
Idąc ta droga polecam Forever i 11.22.63 ( jeśli lubicie Jamesa Franco )
Elementary no i zaczęłam ostatnio oglądać 13 POWODOW DLACZEGO [emoji846]
kass.es
Zadzwoniłam wlasnie na rejestrację do poradni mojego lekarza i telefon przede mną dzwoniła pacjentka, która zwolniła termin... na jutro! Nie zastanawiając się zaklepałam sobie ten termin, tyle z Was w 6 tygodniu była na pierwszym usg że nie dawało mi to spokoju Wiem, wariuje ale Wy mi to chyba wybaczycie? [emoji16]
marta64
Zadzwoniłam wlasnie na rejestrację do poradni mojego lekarza i telefon przede mną dzwoniła pacjentka, która zwolniła termin... na jutro! Nie zastanawiając się zaklepałam sobie ten termin, tyle z Was w 6 tygodniu była na pierwszym usg że nie dawało mi to spokoju Wiem, wariuje ale Wy mi to chyba wybaczycie? [emoji16]
Kurcze no i tak myślę kiedy się zapisać i mnie też kusi żeby w 6 tygodniu
reklama
Ja na pierwszej wizycie byłam w 6 tygodniu 4 dniu i było już wszystko pięknie widać i słychaćKurcze no i tak myślę kiedy się zapisać i mnie też kusi żeby w 6 tygodniu