reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja na pierwszej wizycie byłam w 6 tygodniu 4 dniu i było już wszystko pięknie widać i słychać :)

To będzie dokładnie tak jak u mnie :) Ale się cieszę, że udało mi się wcisnąć w grafik. Musze tylko coś wykombinować by wyrwać się z pracy [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś miałam badania, krzywa cukrowa robiłam. Mam już wyniki i na szczęście wszystko w normie. Cukrzycy ciążowej brak. [emoji4]
Po tej glukozie cały czas mi niedobrze...

m3sx3e3k25iia4nv.png

Zadzwoniłam wlasnie na rejestrację do poradni mojego lekarza i telefon przede mną dzwoniła pacjentka, która zwolniła termin... na jutro! Nie zastanawiając się zaklepałam sobie ten termin, tyle z Was w 6 tygodniu była na pierwszym usg że nie dawało mi to spokoju :) Wiem, wariuje ale Wy mi to chyba wybaczycie? [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bardzo się denerwowałam i poszłam prywatnie. Właśnie wróciłam do domu i nie żałuje wydanych pieniędzy. Jakoś obrazu nie powala ale zobaczyłam 6 mm szczęścia, umiejscowione tam gdzie trzeba, plus zobaczyłam jak mu serce bije. Obawa, która miałam od 3 tygodni, że jednak te dwie kreski to zbyt piękne żeby było prawdziwe minęła w mgnieniu oka.

kochane jeśli mogę to dołączam do was z mężem staramy się o dziecko już od 5 lat ,obecnie @ spóźnia mi się 8 dni 3dni po spodziewanej @ negatywny test , czekam z nadzieją dalej. podobno nadzieja umiera ostatnia

Witaj, a robiłaś siuskowy test czy z krwi betę? Może zrób betę, te siuskowe mogą nie wyjść jak ciąża jest młodsza, a beta powinna już coś pokazać :)
Trzymam kciuki :*

reklama
@InezkaK bardzo mi przykro ! trzymaj się !!

@Kate.0oo byłaś u lekarza albo w szpiątku ??

Dziewczyny ja oglądam tv i czytam książki ☺ dodatkowo pisze prace zaliczeniowe do szkoły i przygotowuje się do egzaminu końcowego.

Do góry