reklama
5t5d no ale nie wiem kiedy zaszlam bo na pigulkach ciezko.okreslic kiedy byla.owulacja.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Zancia8906
Zaciekawiona BB
Hej jestem Tu nowa przygarniecie nowa kolezanke Styczniowke?? mam 27 lat co do testu to czekam jeszcze tydzien bo objawy mam na okres raz mi wyszedl test mega blada kreska ledwie widoczna takze sie wstrzymam, mam jednego synka ma 3 latka ,jak nic nie bedzie to sie usune nie bede wam zasmiecac
weroni2018
Zaangażowana w BB
Ojj przestan,ja tez mialam blada kreske poszlam na pierwsza bete i mialam 43 :-) zaraz zaczne 6 tydzien a juz beta 6600 :-) wiec nie koniecznie Nas opuscisz :-) ja jutro mam lekarza,czekam z niecierpliwością :-)Hej jestem Tu nowa przygarniecie nowa kolezanke Styczniowke?? mam 27 lat co do testu to czekam jeszcze tydzien bo objawy mam na okres raz mi wyszedl test mega blada kreska ledwie widoczna takze sie wstrzymam, mam jednego synka ma 3 latka ,jak nic nie bedzie to sie usune nie bede wam zasmiecac
Torunianka93
Fanka BB :)
Ja robiłam pierwszy test 28 i stwierdziłam że chyba nie jestem. Ale mi słabo kręci się we łbie i się strasznie mecze apetyt mam coś nie tak więc powtórzyłam 3 mają i były grube krechy także pewnie kolejna mamcia do nas dołączy
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Lake882
@dreamscometrue faktycznie jak po ivf to sprzęt musi być dobry ☺ ja też w klinice która robi ivf i iui. ja jestem po iui ☺ a Ty pochodziłaświata do iui czy od razu ivf ?
@Nina25 trzymam kciuki! będzie dobrze ! moim zdaniem nie ma bylejakich pęcherzyków !
@Kate.0oo biedna mała ale tak jak pisałam młode kosteczki szybko się zregeneruja !
@weroni2018 daj znać po wizycie
@Nina25 trzymam kciuki! będzie dobrze ! moim zdaniem nie ma bylejakich pęcherzyków !
@Kate.0oo biedna mała ale tak jak pisałam młode kosteczki szybko się zregeneruja !
kass.es
@weroni2018 Czekamy na info jak po wizycie
@Torunianka93 @Zancia8906 Ja test robiłam 6 dni przed spodziewana miesiączka, tak mi bol piersi nie dawał spokoju (a nigdy mnie nie bolały przed @), że nie wytrzymałam i zrobiłam - wyszedł cień cienia... coś co wydawało mi się tylko moim złudzeniem, rano powtórzyłam i juz mocniejsza krecha Beta wyszła mi juz prawie a ja mam ochote zrobic nowy test, na którym beda dwie grube krechy, taki na pamiątkę hihi )
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Torunianka93 @Zancia8906 Ja test robiłam 6 dni przed spodziewana miesiączka, tak mi bol piersi nie dawał spokoju (a nigdy mnie nie bolały przed @), że nie wytrzymałam i zrobiłam - wyszedł cień cienia... coś co wydawało mi się tylko moim złudzeniem, rano powtórzyłam i juz mocniejsza krecha Beta wyszła mi juz prawie a ja mam ochote zrobic nowy test, na którym beda dwie grube krechy, taki na pamiątkę hihi )
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mialam jedno IUI ale nieudane...takie trochę bezsensu było bo za kiepskie nasienie wg mnie. A teraz pierwsze podejście do ivf[emoji6]@dreamscometrue faktycznie jak po ivf to sprzęt musi być dobry [emoji5] ja też w klinice która robi ivf i iui. ja jestem po iui [emoji5] a Ty pochodziłaświata do iui czy od razu ivf ?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Lake882
Mialam jedno IUI ale nieudane...takie trochę bezsensu było bo za kiepskie nasienie wg mnie. A teraz pierwsze podejście do ivf[emoji6]
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
To gratuluję że się udało od razu !! ☺ u mnie 1 podejście do iui i się udało ☺
reklama