michasia30
Fanka BB :)
Nie widzę tego wątku [emoji54] albo źle coś robię.
Wózki dla dwójki w rożnym wieku.
Link do: Wózki dla dwójki w rożnym wieku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie widzę tego wątku [emoji54] albo źle coś robię.
Na całe szczęście ogarnął się....przeprosił. powiedział ze był w szoku.Facet który nie bierze pod uwagę twoich uczuć w tak ważnej sprawie nie jest ciebie wart.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wyniki na Zespół antyfosfolipidowy nie dały jednoznacznej odpowiedzi czy tu był problem. Acard tez brałam, ale potem właśnie clexan dostałam. Te sterydy to nie były jako tako na hashimoto. Lekarz u mnie doszedł do wniosku, że właśnie przez te chorobę organizm odrzuca zarodki, a sterydy pomogą im się przyjąć i wycisza odpowiedz autoimunologiczną. Nie wiem czy dzięki nim się udało, ale donosiłam córkę przy drugiej ciąży już nie miałam tych leków tylko duphaston i luteinę i oczywiście eurhyrox. Wszystko tez było dobrze. Krwawiłam jedynie do 15tygodnia, ale przy pierwszej krwawiłam do 20tyg i lekarz w końcu stwierdził, że to na tle hormonalnym jednak. Luteina i duphaston do końca tego nie zatrzymały jednak.Kate na prawdę mamy wiele wspólnego... poronienia wcześniejsze najprawdopodobniej były przez hashimoto lub zespół antyfosfolipidowy. Wady genetyczne mamy wykluczone wiec chociaż tyle.
Ja jaki i w poprzedniej ciazy jak teraz biore luteinę, clexane, acard, wapno, witaminy i tabletki na tarczyce...
Sterydy na hashimoto ? Hm... nie spotkałam sie nigdy z tym, ale ja w ciazy brałam wysoka dawkę leku i miałam bardzo dobre wyniki.
Ania kwas wystarczy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co myślicie o becie 17570 w 6 tc? Niestety dostałam tylko taki wynik sms'em, żadnych norm, żadnych jednostek. W poniedziałek pójdę powtórzyć niestety dopiero po 96 h, ale tak teraz się zastanawiam czy wszystko jest ok
Lepiej poczekaćLepiej isc teraz na wizyte 5tyd. czy poczekac do 7,8 tygodnia ?
Ja byłam na pierwszej wizycie w 4 tyg. Jak tylko test był pozytywny. Dostałam skierowania na badania krwii i usg.Lepiej isc teraz na wizyte 5tyd. czy poczekac do 7,8 tygodnia ?