MamaAlusia
Początkująca w BB
Ło to sporo
To dzieki karmieniu piersią:}
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło to sporo
Aaaa no tak słyszałam bo chociaż karmiłam to u mnie jakoś się nie sprawdziłoTo dzieki karmieniu piersią:}
Też nie mam objawów i też się zamartwiam tym[emoji13]Już myślałam, że tylko ja nie mam żadnych objawów nawet zaczęło mnie to niepokoić Jak na razie tylko brak @ i zmęczenie. Ja już nawet zaczynałam mieć lekką depresje, miesiąc w miesiąc rozczarowanie, że znowu się nie udało. Tym razem w dzień @ zasłabłam w pracy wszyscy zaczęli się śmiać, że może ciąża ja oczywiście zaprzeczałam, a tu 2 dni poźniej test i dwie wyraźne kreski. Od razu pokazałam narzeczonemu który się ucieszył i powiedział "wiedziałem" Ogólnie teraz jest wesoło pyta się na co dzidzia by zjadła i każe nam odpoczywać Teraz tylko wytrwać do 29 maja na pierwsze USG
Do mam dzieci z mala roznica wieku. Mam dylemat co do wózka bo będzie 19 miesięcy różnicy. Synek pewnie będzie jeszcze potrzebowal wozka.
Co myślicie o becie 17570 w 6 tc? Niestety dostałam tylko taki wynik sms'em, żadnych norm, żadnych jednostek. W poniedziałek pójdę powtórzyć niestety dopiero po 96 h, ale tak teraz się zastanawiam czy wszystko jest ok
Dziewczyny założyłam wątek o wózkach na styczniowkach 2018 . Jak tam będziemy pisać, będzie łatwo znaleść i może komuś się przyda. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny założyłam wątek o wózkach na styczniowkach 2018 . Jak tam będziemy pisać, będzie łatwo znaleść i może komuś się przyda.Do mam dzieci z mala roznica wieku. Mam dylemat co do wózka bo będzie 17 miesięcy różnicy. Synek pewnie będzie jeszcze potrzebowal wozka.
Nie widzę tego wątku [emoji54] albo źle coś robię.Dziewczyny założyłam wątek o wózkach na styczniowkach 2018 . Jak tam będziemy pisać, będzie łatwo znaleść i może komuś się przyda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom