U mnie na razie żadnych "popularnych" objawów. Poza brakiem @ oczywiście Trochę bardziej czuły węch (a to dziwne, bo jestem alergikiem), odrobinę bardziej chce mi się spać. Ja wizytę mam w przyszłym tygodniu, wystraszyłam się plamień i ustaliłam ją na wcześniejszy termin, bo byłam umówiona na koniec tego miesiąca. Gdy ustalałam termin wizyty jeszcze nie byłam w ciąży.
Jak się czujecie mamusie? Czy któraś z Was będzie mieć pierwsze dziecko? Na razie wypowiadają się doświadczone mamy. Jak reagowali Wasi partnerzy, mężowie? U mnie od paru dni jest wiosna, w sercu i na zewnątrz. Od paru miesięcy się nie udawało i z każdym okresem byłam coraz bardziej przybita. Ostatnio wszystkie objawy też wskazywały na @ i powiedziałam mojemu, że tym razem też nic z tego. Stwierdził, że musimy widocznie dłużej poczekać na swoje szczęście, ale długo nie musieliśmy, bo na drugi dzień zrobiłam test i po dwóch minutach pojawiły się wyraźne kreski, a po kolejnej minucie były tak intensywne, że nie miałam już żadnych złudzeń )
Już myślałam, że tylko ja nie mam żadnych objawów nawet zaczęło mnie to niepokoić Jak na razie tylko brak @ i zmęczenie. Ja już nawet zaczynałam mieć lekką depresje, miesiąc w miesiąc rozczarowanie, że znowu się nie udało. Tym razem w dzień @ zasłabłam w pracy wszyscy zaczęli się śmiać, że może ciąża ja oczywiście zaprzeczałam, a tu 2 dni poźniej test i dwie wyraźne kreski. Od razu pokazałam narzeczonemu który się ucieszył i powiedział "wiedziałem" Ogólnie teraz jest wesoło pyta się na co dzidzia by zjadła i każe nam odpoczywać Teraz tylko wytrwać do 29 maja na pierwsze USG