marta64
Fanka BB :)
Ja wczoraj zjadłam hamburgera i czułam się tak samo jak Ty, myślałam że pekne zaraz w brzuchu.Witajcie w sobotni wieczor. Wybaczcie ale nie nadrobię tych 200 postów, jakoś nie mam weny. Słonce mnie dziś wymordowało mimo iż siedząc w basenie nie czułam go, mylne wrażenie. Teraz leżę i czuje sie zmięta.
Wczoraj wybraliśmy się razem z mężem i przyjaciółmi na miasto, do rynku mamy 10 minut spacerkiem, wiec stwierdziłam ze fajnie tak wyskoczyć na cos dobrego do jedzenia, chłopaki sie czegoś napiją i nie trzeba brać auta. Wszamałam zapiekankę, pózniej poszliśmy na piwko, ja wypiłam pół Lecha Free i myslalam ze pęknę. Wypchalo mnie tak, że miałam skórę tak naciągnięta jak jeszcze nigdy, ledwo chodziłam, czułam ból brzucha okropny. W dodatku cały dzien nie czułam ruchów i bardzo mnie to martwiło. Wrocilismy po 23 do domu i padłam jakbym maraton przebiegła. Kładąc sie modliłam się o jakiś ruch i nic. Na szczęście dzisiaj Dzidzia jest bardzo aktywna, czuje ją za każdym razem jak sobie siądę czy się położę, wiec kamień z serca spadł ale mimo wszystko chyba moge się pożegnać ze spacerami, nisko łożysko daje o sobie znać. Jak ja się cieszę ze wzielam to L4....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny byłam dziś oglądać wózek i tak powiem wam że roan bass soft przypadł mi do gustu ale kobieta zmienna jest, coekawe ile razy jeszcze mi się odmieni