reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Witajcie w sobotni wieczor. Wybaczcie ale nie nadrobię tych 200 postów, jakoś nie mam weny. Słonce mnie dziś wymordowało mimo iż siedząc w basenie nie czułam go, mylne wrażenie. Teraz leżę i czuje sie zmięta.
Wczoraj wybraliśmy się razem z mężem i przyjaciółmi na miasto, do rynku mamy 10 minut spacerkiem, wiec stwierdziłam ze fajnie tak wyskoczyć na cos dobrego do jedzenia, chłopaki sie czegoś napiją i nie trzeba brać auta. Wszamałam zapiekankę, pózniej poszliśmy na piwko, ja wypiłam pół Lecha Free i myslalam ze pęknę. Wypchalo mnie tak, że miałam skórę tak naciągnięta jak jeszcze nigdy, ledwo chodziłam, czułam ból brzucha okropny. W dodatku cały dzien nie czułam ruchów i bardzo mnie to martwiło. Wrocilismy po 23 do domu i padłam jakbym maraton przebiegła. Kładąc sie modliłam się o jakiś ruch i nic. Na szczęście dzisiaj Dzidzia jest bardzo aktywna, czuje ją za każdym razem jak sobie siądę czy się położę, wiec kamień z serca spadł ale mimo wszystko chyba moge się pożegnać ze spacerami, nisko łożysko daje o sobie znać. Jak ja się cieszę ze wzielam to L4....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja wczoraj zjadłam hamburgera i czułam się tak samo jak Ty, myślałam że pekne zaraz w brzuchu.

Dziewczyny byłam dziś oglądać wózek i tak powiem wam że roan bass soft przypadł mi do gustu :D ale kobieta zmienna jest, coekawe ile razy jeszcze mi się odmieni

reklama
Ja wczoraj zjadłam hamburgera i czułam się tak samo jak Ty, myślałam że pekne zaraz w brzuchu.

Dziewczyny byłam dziś oglądać wózek i tak powiem wam że roan bass soft przypadł mi do gustu :D ale kobieta zmienna jest, coekawe ile razy jeszcze mi się odmieni

Patrzyłam dziś na ten wózek, na Fb jest o nim głośno ale ta spacerówka jakaś taka mi się kosmiczna wydaje. Gondola masywna ale nie taka jak Adamex, kolorystyka fajna ale spacerówka mnie zniechęciła :)

Dzisiaj też najadlam się przez cały dzień i jeszcze wypchanie po wczoraj mi towarzyszy to nie chcecie widzieć mojego brzucha [emoji23]
W dodatku ubrałam mój stroj dwuczęściowy i się załamałam... stanik wrzyna się w plecy, ramiączka w ramiona a ze stanika wypływają cycki... No myslalam ze padnę jak go ubrałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Patrzyłam dziś na ten wózek, na Fb jest o nim głośno ale ta spacerówka jakaś taka mi się kosmiczna wydaje. Gondola masywna ale nie taka jak Adamex, kolorystyka fajna ale spacerówka mnie zniechęciła :)

Dzisiaj też najadlam się przez cały dzień i jeszcze wypchanie po wczoraj mi towarzyszy to nie chcecie widzieć mojego brzucha [emoji23]
W dodatku ubrałam mój stroj dwuczęściowy i się załamałam... stanik wrzyna się w plecy, ramiączka w ramiona a ze stanika wypływają cycki... No myslalam ze padnę jak go ubrałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja musze kupić sobie kostium, bo o ile majtki nienajgorzej to w staniku wyglądam jak baleron. Najgorsze, że stacjonarnie nic nie mogę znaleźć, a trochę się teraz boje kupować przez internet.

Dzień dobry[emoji6] wczoraj ze zmęczenia prawie płakałam. Te trzy tygodnie leżenia w łóżku zrobiły swoje. A wczoraj byłam tylko u teściowej. Ale jak poszłam spać przed 21 b to jak człowiek (chyba nawet bez nocnego siku) spalam do 7.20 (a nie jak wczoraj do 5 tylko). Dzisiaj mamy roczek M chrześniaka[emoji6] nie wiem kiedy to zlecialo, dopiero chrzest był. Jedyne co mnie martwi to obudziłam się ze spuchnietą wargą. Nie wiem skąd bo mam siatki w oknach. Wapno w ciąży można?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dzień dobry[emoji6] wczoraj ze zmęczenia prawie płakałam. Te trzy tygodnie leżenia w łóżku zrobiły swoje. A wczoraj byłam tylko u teściowej. Ale jak poszłam spać przed 21 b to jak człowiek (chyba nawet bez nocnego siku) spalam do 7.20 (a nie jak wczoraj do 5 tylko). Dzisiaj mamy roczek M chrześniaka[emoji6] nie wiem kiedy to zlecialo, dopiero chrzest był. Jedyne co mnie martwi to obudziłam się ze spuchnietą wargą. Nie wiem skąd bo mam siatki w oknach. Wapno w ciąży można?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Slyszalalam że można ;)
Zawsze jak mam wątpliwości to dopytuje w aptece ;)

reklama
Do góry