Mi tez bardzo się podoba Bruno. Ale m kategorycznie się nie zgadza. Został mi jeszcze Tymek albo Krzyś...
Mój M to Krzysztof [emoji16]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez bardzo się podoba Bruno. Ale m kategorycznie się nie zgadza. Został mi jeszcze Tymek albo Krzyś...
He he to nieźleMój M to Krzysztof [emoji16]
Mój też [emoji16]Mój M to Krzysztof [emoji16]
Zebro po upadku nadal boli, ale już mogę się ruszać, ale od wczoraj męczy mnie ból głowy i znów powróciły mdłości, tydzień temu wkroczyłam w II trymestr i pisali że będzie cudnie ;pCzesc Dziewczyny,
Miło Was poczytać po pracy. Dopiero wróciłam.
Nie będę rodziła z ginem, do którego chodzę. Nie wiem jeszcze w jakim szpitalu.
Fajnie, że już powoli kompletujecie ciuszki. Ja nie mam ani jednej rzeczy.
@Drin masz bardzo dobre wyniki patrz na te skorygowane.
Dzisiaj czułam sie nieźle o pracowałam produktywnie )
Gastrolog poleciła mi dietetyczke, do której zamierzam pójść, żeby ułożyła mi plan odżywiania, żeby nam niczego nie zabrakło.
U mnie brzucha jeszcze nie widać. Jutro zaczynam 17 tydzień.
@Jolen26 jak się masz?
No ja tez słyszałam, ze II trymestr taki super. Ych...czekam na ten dobry czas .Zebro po upadku nadal boli, ale już mogę się ruszać, ale od wczoraj męczy mnie ból głowy i znów powróciły mdłości, tydzień temu wkroczyłam w II trymestr i pisali że będzie cudnie ;p
A jak twój żołądek ???
I już tak będzie do końca ciążyU mnie tfutfu coraz lepiej tfutfu