G
gość 5
Gość
Życzę Wam wszystkim, żeby było już coraz lepiej! I sobie teżI już tak będzie do końca ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę Wam wszystkim, żeby było już coraz lepiej! I sobie teżI już tak będzie do końca ciąży
W ogólnym nawet nie wiem ile to trwało chyba nie dłużej niż 30 minut z wybudzaniem. Wcale nie wykryli rano pojechałam do szpitala bo krwawilam stwierdzona zgładzona szyjka o rozwarcie po całym dniu pod kroplowkami w nocy odeszły wody i urodziłam kolejnego dnia. I wtedy dopiero stwierdzili że to niewydolność szyjki bo skurczy nawet nie czułam tych zanim odeszły wody.W znieczuleniu miejscowym, a Ty ?
W poprzedniej ciąży za późno wykryli Ci niewydolność szyjki?
U mnie było tak, że doktorka powiedziała że szyjka ma 2,5cm mam się oszczędzać i na następnej wizycie pomyślimy jak temu zapobiec. Na prawde z reka na sercu leżałam ale mialam twardnienia brzucha straszne ktore skrocily szyjke podejrzewam....po tygodniu pojechałam do szpitala z krwawieniem... było już rozwarcie. Dostałam jakiś zastrzyk w pupę... I jakoś wyciszyli skurcze.. Ale wytrzymałam tylko tydzień w szpitalu,po czym dostałam już krwawienie mocne dość, bo całe łóżko było wręcz zalane :/ przez noc męczylam się ze skurczami co 5 minut. Nad ranem zrobili mi cc.W ogólnym nawet nie wiem ile to trwało chyba nie dłużej niż 30 minut z wybudzaniem. Wcale nie wykryli rano pojechałam do szpitala bo krwawilam stwierdzona zgładzona szyjka o rozwarcie po całym dniu pod kroplowkami w nocy odeszły wody i urodziłam kolejnego dnia. I wtedy dopiero stwierdzili że to niewydolność szyjki bo skurczy nawet nie czułam tych zanim odeszły wody.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
i to chyba jeden z najgorszych naszych strachow bo niby jest dobrze a może jednak cos się dziac, niestety. i tak jak piszecie dziewczyny skracajaca szyjka nie zawsze daje o sobie znacNiestety z ta szyjka nie ma żartów... zwłaszcza jak ma się wizyty co miesiąc. Nieraz nie da się tego po prostu wykryć....