reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja
OTE="kass.es, post: 15498795, member: 173206"]Jestem już po wizycie. Mam L4 [emoji16] Ale lekarz wręcz chciał mi dać, mam dość nisko łożysko, przez co pobolewa mnie brzuch, macica też taka jakaś napięta. Ale ogólnie wszystko w porządku, Dzidek wazy 167 g i potwierdzony został synek :) No i na chwile obecna, o ile nic się nie zmieni, noszę pod serduszkiem Bruna :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QUOTE]

Mam 5miesiecy żeby przekonac męża do tego imienia.... :-) chyba, ze 16sierpnia dowiem sie jednak,ze BedZie dziewczynka :-) :-) :-)

reklama
Ja
OTE="kass.es, post: 15498795, member: 173206"]Jestem już po wizycie. Mam L4 [emoji16] Ale lekarz wręcz chciał mi dać, mam dość nisko łożysko, przez co pobolewa mnie brzuch, macica też taka jakaś napięta. Ale ogólnie wszystko w porządku, Dzidek wazy 167 g i potwierdzony został synek :) No i na chwile obecna, o ile nic się nie zmieni, noszę pod serduszkiem Bruna :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam 5miesiecy żeby przekonac męża do tego imienia.... :-) chyba, ze 16sierpnia dowiem sie jednak,ze BedZie dziewczynka :-) :-) :-)[/QUOTE]

U nas to mąż sam zaproponował to imię, ja jakoś mimo iż go uwielbiałam od zawsze, nie proponowałam z tego względu że przyjaciele maja labradora o imieniu Bruno [emoji16] Ale zupełnie nam się z tym to imię nie kojarzy i w sumie cała rodzina zwraca się do dzidzi Bruno :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, na tylnej ścianie. Z drugiej strony to dopiero 17tc i pierwsza ciaza więc mam czas

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
emoji813.png
Nie martw się. Ja mam 16t1d i nic nie czuję.
U nas na szczęście wejdzie łóżeczko i nawet jakaś dodatkowa komódka lub przewijak. Myślałam żeby wstawić tam też jakiś wygodny fotel np. Uszak przy łóżeczku, żebym mogła w komforcie karmić, tylko co ja później zrobię z tym fotelem? W pokoju tv teoretycznie by się zmieścił, ale czy ja wiem...
No ja też się właśnie zastanawiałam gdzie postawić łóżeczko. Mamy sypialnię gdzie łóżeczko się zmieści jak się łóżko trochę przesunie. Z drugiej strony to jest ciemna sypialnia. Dla nas to idealnie ale nie wiem czy maluch nie powinien mieć więcej światła (z drugiej strony jak nie bedzie spał to bedzie z nami w salonie). Mamy też drugi mniejszy pokój i kusi mnie, żeby już go urządzić na gotowo i kupić tam jakąś sofę rozkładaną. Tylko czy jest sens wyprowadzać się z wiekszej sypialni z mężem i spać w pokoju dziecka? Muszę to jakoś ogarnąć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam 5miesiecy żeby przekonac męża do tego imienia.... :-) chyba, ze 16sierpnia dowiem sie jednak,ze BedZie dziewczynka :-) :-) :-)

U nas to mąż sam zaproponował to imię, ja jakoś mimo iż go uwielbiałam od zawsze, nie proponowałam z tego względu że przyjaciele maja labradora o imieniu Bruno [emoji16] Ale zupełnie nam się z tym to imię nie kojarzy i w sumie cała rodzina zwraca się do dzidzi Bruno :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Moi dziadkowie też mieli psa Bruno ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Mi tez bardzo się podoba Bruno. Ale m kategorycznie się nie zgadza. Został mi jeszcze Tymek albo Krzyś...

reklama

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez bardzo się podoba Bruno. Ale m kategorycznie się nie zgadza. Został mi jeszcze Tymek albo Krzyś...[/QUOTE]
Tymoteusz czy Tymon?

Do góry