reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Kiedyś oglądałam Dorotę Szelagowska chyba "Dorotą was urzadzi" i tam był świetny pomysł na kącik dziecięcy, który chyba też zrobimy. Kilka rodzajów tapet i z tych tapet wycięcie takie niby domki, na krawędziach chyba listwy albo z kartongipsu albo styropianowe. Cudnie to wyglądało ale nie mogę w necie znaleźć tego odcinka:(
Kocham Szelagowska!!!! Mam od paru miesięcy nagrany odcinek jak urządza pokoik dziecięcy i coś może mi pomoże[emoji16]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Zazdroszczę! Ja pomalowałam większość domu sama, nawet lubię, ale zajęło to mi... 3 lata... ha ha. ostatni pokój - jadalnię, pomalowałam w maju, w zrywie w weekend pomiędzy pobraniem jajeczek a transferem, jako ostatni czas na takie działania.

Ale już wybieranie mebli, żaluzji, zasłon - nie lubię bardzo. Nie interesuje mnie to ani trochę.
Poważnie malowalas sama dom ? [emoji3]

Jestem już po wizycie. Mam L4 [emoji16] Ale lekarz wręcz chciał mi dać, mam dość nisko łożysko, przez co pobolewa mnie brzuch, macica też taka jakaś napięta. Ale ogólnie wszystko w porządku, Dzidek wazy 167 g i potwierdzony został synek :) No i na chwile obecna, o ile nic się nie zmieni, noszę pod serduszkiem Bruna :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to zajebiaszczo [emoji5] kiedy kolejna wizyta?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Zwolnienie do końca ciazy :) Na razie na dwa tygodnie, za dwa tygodnie mi przedłuży bo pózniej wyjeżdża i wraca dopiero we wrześniu :)
Wizyta 07.09 - chyba zeschizuje do tego czasu [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Poważnie malowalas sama dom ? [emoji3]
Ja ostatnio łóżko malowalam starszej córce na biało, bo jak poszedł mój malować i zaczęłam słuchać co tam gada do siebie to zabrałam mu wałek bo mnie to odpręża :-D pokój jemu zostawiam do malowania ale meble w salonie też chcę przemalowac i pewnie zrobię to sama. Kupiliśmy trzy lata temu po remoncie i M wybierał i do tej pory nie mogę oswoić się z ich kolorem :D farbę też już mam kupiona...

Ja ostatnio łóżko malowalam starszej córce na biało, bo jak poszedł mój malować i zaczęłam słuchać co tam gada do siebie to zabrałam mu wałek bo mnie to odpręża :-D pokój jemu zostawiam do malowania ale meble w salonie też chcę przemalowac i pewnie zrobię to sama. Kupiliśmy trzy lata temu po remoncie i M wybierał i do tej pory nie mogę oswoić się z ich kolorem :D farbę też już mam kupiona...
Też uwielbiam malować meble :) stół i krzesła w jadalni czekają, ale póki co muszą jeszcze poczekać

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wszystkie remonty jak i malowanie to działka Tz [emoji3] zresztą mi to odpowiada. A on tylko biedny chodzi i mówi, że ja mu zawsze roboty nawymyslam i przy mnie dorobi się ale garba [emoji23]

Zresztą już mu wymyśliłam, że będzie musiał pomalować całe mieszkanie.... [emoji3] tylko, że on teraz będzie miał taki nawal pracy... I powiedział, że może to zrobić ale w grudniu. No już to widzę [emoji23] tzn. Nie widzę tego...

No i następny powód... moja szyjka musi wytrzymać do grudnia [emoji3]

reklama
Do góry