reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@Magiczna83 na pewno nic sie nie stalo,musialabys miec staly lub dluzszy bezposredni kontakt[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzieki @Funia90 :) tak tez probuje sobie racjonalnie tlumaczyc....

@Kejka zgadzam sie z mamaincognito. Zawsze mozesz przedzwonic do nich i dopytac lub zaznaczyc ze na tym Ci zalezy to Ci powiedza co I jak. A pisze Ci tylko dlatego bys nie byla zawiedziona za tydzien. Szkoda ze blizej mnie nie mieszkasz to bym Ci uzyczyla mojego ;)

Ostatnia edycja:
@mamaincogito jak Twoja córa też będzie takim maminym cyckiem jak ja to może być. U Nas w domu też łazienka była jedynym pomieszczeniem, w którym nie kręcił się mój upierdliwy ojciec.
@Jolen26 ja mam nadżerke więc cytologie mam robioną trochę częściej. W tym roku w styczniu i w 5 tc, maj.

Ale się dziś nałaziłam, jednak pojechaliśmy nad zalew i więcej się nachodziliśmy niż wyleżeliśmy ale było warto. Czuje się super i na pewno będę lepiej spała.

@mamaincogito jak Twoja córa też będzie takim maminym cyckiem jak ja to może być. U Nas w domu też łazienka była jedynym pomieszczeniem, w którym nie kręcił się mój upierdliwy ojciec.
@Jolen26 ja mam nadżerke więc cytologie mam robioną trochę częściej. W tym roku w styczniu i w 5 tc, maj.

Ale się dziś nałaziłam, jednak pojechaliśmy nad zalew i więcej się nachodziliśmy niż wyleżeliśmy ale było warto. Czuje się super i na pewno będę lepiej spała.
Też mam, a przynajmniej miałam, teraz gin mi nic nie mówiła, ale byłam z nią u kilku innych ginekologow jeszcze przed ciąża i każdy mówił że jest malutka i nie ma co leczyć, ale dopytam teraz doktorki;)

Też mam, a przynajmniej miałam, teraz gin mi nic nie mówiła, ale byłam z nią u kilku innych ginekologow jeszcze przed ciąża i każdy mówił że jest malutka i nie ma co leczyć, ale dopytam teraz doktorki;)
Po porodzie może sama zniknąć :)
Ja też miałam przed ciążą i miałam usunac nawet, przed pierwsza ciąża też usuwalam, ale nie zdążyłam :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też co jakiś czas mam a potem znika. Teraz mam jakąś malutka mini

reklama
A ja kolejny dzien sama. Juz mam cale mieszkanie na blysk posprzatane, ale to zadna nowosc - jestem straszliwym czysciochem. Martwie sie, bo bede miec badana tarczyce dopiero teraz. Nigdy nie mialam z nia problemow, albo tez nie wiem, ze mam? Jak to w ogole rozpoznac, skoro wszedzie podaja, ze nie ma objawow? Jeszcze przeczytalam historie dziewczyn, ze mialy problemy, zle wyniki i "plody" (jak to w ogole brzmi) obumieraly... Czasem wydaje mi sie, ze delikatnie cos mnie smyra w srodku, ale moze sie myle? No i mdlosci mam praktycznie caly czas, mialam, wczoraj zdychalam, a dzis nic i od razu czarne scenariusze... Ostatnia wizyte mialam chyba pod koniec czerwca! Do 9 sierpnia chyba zglupieje :D doktorka tak chwalila, ze wszystko przebiega pieknie i ksiazkowo, wyniki wzorowe, ze postanowila sie spotkac ze mna dopiero po 1,5 mca :( mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo w tym czasie
Nie stresuj sie i nie nakrecaj. Tarczyca daje objawy i jest ich naprawdę dużo i trudno czasem wyłapać że to akurat ona. Jeśli nie miałaś problemów to nie masz się czym martwić bo jeśli dopiero zaczelaby Ci w ciazy wariowac to jest dużo mniejsze ryzyko.
Nie leczona tarczyca która już nabroila w organizmie stwarza dużo większe zagrożenie dla ciąży
Jeśli chodzi o nakręcanie się że coś nie tak to obstawiam że cała ciążę będziemy się nakręcac. Staraj się nie myśleć o złych rzeczach tylko myśl pozytywnie :)

Do góry