reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@dreamscometrue powiem Ci ,ze roznie to jest ,ale w rzadnej nie zostalismy "na stale" ,fajnie to wyglada w tv,jak idziesz swiezo po emisji to sa tloki a jak pojdziesz w bardziej odleglym czasie to albo mikrofalowke slychac albo w ogole beznadzieja.
Jedynie gdzie wracalismy to do Tychow pod prosiakiem i w Tychach tez jest jeszcze jedna fajna huta albo chata paprocanska[emoji4]
Ja mam smaka na taka wloska w takim ala zamku,to lecialo dawno ,z takim grubszym kolesiem.
Nie wiem czy to walsnie nie gdzies kolo Poznania,jak robil risotto to myslam ,ze tv wylize[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja bym chciała do tej Chaty ....

reklama
@szarotka27 ja właśnie też jak tylko mogę to jak najwcześniej się zapisuję często na 7 rano hehe
Mi się nie zdarzyło wcześniej niż 12:30 u mojej gin, takie terminy.

Za to jak jadę do Warszawy na te najważniejsze to wtedy po 9 lub 10 :-) I połówkowe mam właśnie chyba na 9:30 jeśli dobrze pamiętam.

Hej dziewczyny

Powiedzcie ze nie mam sie czym martwic bo normalnie lzy mi ciekna.... maz wlasnie myl w lazience rece rozpuszczalnikiem po kladzeniu plytek i opary rozeszly sie po calym domu.... pootwieral okna na gorze I dole i nie wchodzilam do lazienki jednak zapach poczatkowo byl dosc intensywny....

:(

@Magiczna83 nie wiem co Ci poradzić, ale u mnie jak się takie coś zdarzyło to też wietrzyliśmy i starałam się unikać, ale pewnych rzeczy się nie da. Nie Ty miałaś z tym bliska styczność bo czyścił mąż. To zapach, na pewno intensywniejszy dla Ciebie niż innych. Nie martw się. Wyjdź na zewnątrz może trochę i wietrzcie koniecznie dalej dom.

@Magiczna83 nie wiem co Ci poradzić, ale u mnie jak się takie coś zdarzyło to też wietrzyliśmy i starałam się unikać, ale pewnych rzeczy się nie da. Nie Ty miałaś z tym bliska styczność bo czyścił mąż. To zapach, na pewno intensywniejszy dla Ciebie niż innych. Nie martw się. Wyjdź na zewnątrz może trochę i wietrzcie koniecznie dalej dom.

Dzieki @szarotka27 tak tez od razu zrobilam ze wylecialam jak oparzona na ogrod i dalej wietrze... mam nadzieje ze wszystko jest/ bedzie ok bo jak pisalas nie mialam bezposredniej stycznosci z rozpuszczalnikiem.... zla jestem ze maz nie wspomnial co zamierza bo bym go odwiodla od tego pomyslu....

Jeszcze troche I Twoja wizyta! Bedzie dobrze zobaczysz!!!

Dzieki @szarotka27 tak tez od razu zrobilam ze wylecialam jak oparzona na ogrod i dalej wietrze... mam nadzieje ze wszystko jest/ bedzie ok bo jak pisalas nie mialam bezposredniej stycznosci z rozpuszczalnikiem.... zla jestem ze maz nie wspomnial co zamierza bo bym go odwiodla od tego pomyslu....

Jeszcze troche I Twoja wizyta! Bedzie dobrze zobaczysz!!!
Moj tata z mężem wymieniali jakiś filtr w garażu od benzyny jak byłam w 3 miesiącu. Ten zapach z garażu przedostał się przez 2 pary drzwi i kotłownie. Bardzo mi przeszkadzał. Uszczelniłam drzwi od strony kotłowni i wietrzyliśmy i tam i w domu. My też jesteśmy jeszcze bardziej wyczulone na zapachy także wietrz i oddychaj sobie spokojnie na dworzu. Nic się nie powinno dziać myślę przy takim jednorazowym czyszczeniu choć to na pewno uciążliwe.

Tak, tak... lecę się ogarniać. Odezwę się po.

reklama
Do góry