marta64
Fanka BB :)
Ja też w styczniu przed usunięciem polipa. Potem nie powtarzalamJa miałam przed histeroskopia, czyli w styczniu. Ciąża w kwietniu, więc lekarka mowila że nie musimy powtarzać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też w styczniu przed usunięciem polipa. Potem nie powtarzalamJa miałam przed histeroskopia, czyli w styczniu. Ciąża w kwietniu, więc lekarka mowila że nie musimy powtarzać.
Też od zawsze grupa 2Ja miałam w lutym, więc nie kazał mi powtarzać. Grupę druga mam od zawsze
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O, Ty też po polipie ja wizytę kontrolna i usg po usunięciu przeznaczyłam na potwierdzenie ciąży ))Ja też w styczniu przed usunięciem polipa. Potem nie powtarzalam
Nie denerwuj się, wszystko będzie ok *Kurde nie dość że stresuje się przed usg to jeszcze tym ale muszę poczekać cierpliwie
Niby człowiek wie że nic złego raczej nie wyjdzie, ale i tak siedzi w głowie@szarotka27 rozumiem Cie,niecierpie miec wizyty popoludniu[emoji58]
Powodzenia[emoji5]
@Jolen26 ja mialam w 5tyg grupa pierwsza jak dobrze pamietam.
Rowny rok temu mialam ale i tak mi pobrali.
Stresa tez mialam:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może obejrz sobie jakiś serial, albo program w tv i zleci szybciejJa robiłam w zeszłym roku u mojej gin w czerwcu albo w grudniu i teraz na razie nie powtarzała bo wyszło OK.
Właśnie dzwonili do mnie z recepcji, że jest opóźnienie i prosiły przyjechać na 19:40 także... sobie jeszcze poczekam i coraz bardziej mam stresa
Już odkurzyłam, zmyłam podłogę i miałam się ogarniać, a tu klops. Już się wystraszyłam, że dzwonią odwołać. Także wytrzymałam tyle to wytrzymam jeszcze trochę ;-) Odpaliłam sobie: Jaka to melodiaMoże obejrz sobie jakiś serial, albo program w tv i zleci szybciej