reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@szarotka27 rozumiem Cie,niecierpie miec wizyty popoludniu[emoji58]
Powodzenia[emoji5]

@Jolen26 ja mialam w 5tyg grupa pierwsza jak dobrze pamietam.
Rowny rok temu mialam ale i tak mi pobrali.
Stresa tez mialam:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja robiłam w zeszłym roku u mojej gin w czerwcu albo w grudniu i teraz na razie nie powtarzała bo wyszło OK i na tą chwilę nic nie wspominała, zerkała tylko w kartę czy była robiona i kiedy.

Właśnie dzwonili do mnie z recepcji, że jest opóźnienie i prosiły przyjechać na 19:40 także... sobie jeszcze poczekam i coraz bardziej mam stresa :(

Ja robiłam w zeszłym roku u mojej gin w czerwcu albo w grudniu i teraz na razie nie powtarzała bo wyszło OK.

Właśnie dzwonili do mnie z recepcji, że jest opóźnienie i prosiły przyjechać na 19:40 także... sobie jeszcze poczekam i coraz bardziej mam stresa :(
Może obejrz sobie jakiś serial, albo program w tv i zleci szybciej;)
I powodzonka;)

reklama
Może obejrz sobie jakiś serial, albo program w tv i zleci szybciej;)
Już odkurzyłam, zmyłam podłogę i miałam się ogarniać, a tu klops. Już się wystraszyłam, że dzwonią odwołać. Także wytrzymałam tyle to wytrzymam jeszcze trochę ;-) Odpaliłam sobie: Jaka to melodia :p

@Funia90 właśnie pierwszy raz mam tak późno wizytę. A ona jest dziś pierwszy dzień po urlopie. Zapisałam się właśnie na styk już listy, bo przed urlopem się wszyscy rzucili na terminy po jej urlopie.

Do góry