reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Odnośnie dzieci i nagości rodziców. Moja mama miała że mną przerąbane dopóki nie wyprowadziłam się z domu. Zawsze jak sama się kąpałam albo mama się kąpała to mi zbierało się na rozmowy więc albo ja ją wołałam albo jej wpadałam do łazienki.
Z B będziemy się musieli ogarnąć z tym bieganiem po domu na golasa, siebie nie krępujemy się ani kapki. Wręcz wylezienie z pod prysznica nagolasa jest dla nas swoistą grą wstępną :)

reklama
Odnośnie dzieci i nagości rodziców. Moja mama miała że mną przerąbane dopóki nie wyprowadziłam się z domu. Zawsze jak sama się kąpałam albo mama się kąpała to mi zbierało się na rozmowy więc albo ja ją wołałam albo jej wpadałam do łazienki.
Z B będziemy się musieli ogarnąć z tym bieganiem po domu na golasa, siebie nie krępujemy się ani kapki. Wręcz wylezienie z pod prysznica nagolasa jest dla nas swoistą grą wstępną :)
Chcesz mi powiedzieć, że jak moja córka to taki typ jak Ty to już nigdy się w samotności nie wykąpie dopóki się nie wyprowadzi?!?!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dreamscometrue my byliśmy zupełnie przypadkowo w La Nonna Siciliana w Toruniu i przyznam, że miło nas zaskoczyło. Wracaliśmy z nad morza. Zahaczyliśmy o Toruń, to było w czerwcu. Chcieliśmy zjeść w naszej ulubionej knajpce, ale stała się jakimś dziwnym nie zachęcającym tworem i obok była właśnie ta knajpka. Weszliśmy, znalazł się jeden wolny stolik. Kelnerzy co niektórzy troszke zakręceni, ale właściciele nawet dopytywali czy smakuje ;-) Próbowaliśmy pizzy, sałat, bruschetty, ja jadłam ravioli i na prawdę było smacznie.

Zniosę jajko normalnie... jeszcze 2 h. Byłam już w sklepie, zrobiłam małe zakupy z myślą o wyjeździe, poszłam na lody, zajrzałam do Empiku. Ugotowałam obiad, ogarnelam dom, zaraz jeszcze odkurze i zmyje podłogę to mi szybciej zleci.

Żeby się uspokoić umówiłam się na wizytę do lekarza rodzinnego na przyszły tydzień i mi lepiej.

Odebrałam też kota po zabiegu, bidak ma częściowo łysą czachę [emoji23]
A poprzednio jak dostał zakażenia to przy ogonie, więc miał wygolony tyłek jak pawian. W konkursie piękności to by nie wygrał...
Za dużo się bije ten mój kocur.
:))) Znaczy, że się broni :)) ogon i głowa najczęściej, jeszcze dupsko :)) Jak już się oczyści takiego ropnia, otworzy, to goi się bardzo szybko :)

Dziewczyny mialyscie pobierana cytologie w ciąży ?
Mi pobrala pod koniec 8 tyg ale na następnej wizycie okazało się że materiał wysechl i 17 lipca znowu mi pobrala. Niby nic niepokojącego nie powinno wyjść ale i tak się trochę stresuje, rok temu robiłam i było Ok, 2 grupa z lekkim stanem zapalnym.

Mi pobrala pod koniec 8 tyg ale na następnej wizycie okazało się że materiał wysechl i 17 lipca znowu mi pobrala. Niby nic niepokojącego nie powinno wyjść ale i tak się trochę stresuje, rok temu robiłam i było Ok, 2 grupa z lekkim stanem zapalnym.
Ja miałam przed histeroskopia, czyli w styczniu. Ciąża w kwietniu, więc lekarka mowila że nie musimy powtarzać.

Ja miałam w lutym, więc nie kazał mi powtarzać. Grupę druga mam od zawsze

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry