Co za wieś...Nie mają nic w aptece na sprawdzenie tych wód płodowych.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie pisałam że na mojej wsi też nie można było nigdzie kupicCo za wieś...Nie mają nic w aptece na sprawdzenie tych wód płodowych.
Moja teściowa jak wróciłam ze szpitala nawet mnie nie zapytała jak się czuje.@mamaincogito gratuluje[emoji4]
Mi tez ostatnio tesciowa powiedziala komplement uwaga ,ze dupa mi zgrubla,wkurzylam sie i dalam jej to do zrozumienia ,nie wiem jak niby zauwazyla cos takiego w spodniczce i mam w sumie na plus 2 kg tylko ,poprostu chcialaby zeby mi dupa zgrubla[emoji12]
My chcemy do Chorwacji jechac we wrzesniu bo ja sie po moimch przejsciach boje leciec samolotem:/
No i chlodniej juz tam bedzie a Chorwacje tez lubimy[emoji5]
@kass.es nie przejmuj sie szefowa[emoji4]mysl o Was
My tez mamy w planach Grecje z dzidzi we wrzesniu[emoji5]
@dreamscometrue ja tez mialam i mam takie wycieki i mam ten sam schiz,ze to wody ale postanowilam do wizyty spokojnie i mam nadzieje,ze jednak jest w porzadku a to tylko sluz
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też nie czytam internetow ale jednak jak masz wkładkę mokra (I nie wygląda Ci to na śluz Bo przecież wczoraj był inny) to zaczynasz się zastanawiać... I czytać... żeby się uspokoić. I nie swirowac.. bo po pojedziesz na IP sobie posiedziećJa nie czytam... czytałam na samym początku ciąży bo wtedy trochę panikowałam, to była dla mnie nowość a teraz... nie czuje potrzeby nawet czytać, moja ciąża napisze swoją własna historie, bez podpierania się internetem itd
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego warto kupić dobrą książkęJa też nie czytam internetow ale jednak jak masz wkładkę mokra (I nie wygląda Ci to na śluz Bo przecież wczoraj był inny) to zaczynasz się zastanawiać... I czytać... żeby się uspokoić. I nie swirowac.. bo po pojedziesz na IP sobie posiedzieć
Z drugiej strony...
Też nie ma co tak olewac wszystkiego. Lepiej dwa razy spanikowac niż raz za mało Ale w pełni Cię rozumiem, ja w pierwszej ciąży też byłam mega spokojna... I wszystko było dla mnie takie normalne.. nawet jak czop sluzowy mi odszedl w 24tc .. A myślałam, że to tak ma być, że to tylko inny rodzaj sluzu. Nic bardziej mylnego.
Mimo wszystko jakaś wiedza jest nam też potrzebna... żeby w porę reagować
Poprosze taka na temat niewydolności szyjki [emoji1] Znasz jakąś dobrą?Dlatego warto kupić dobrą książkę
Z tym panikowaniem to mój lekarz tak właśnie mówi.Ja też nie czytam internetow ale jednak jak masz wkładkę mokra (I nie wygląda Ci to na śluz Bo przecież wczoraj był inny) to zaczynasz się zastanawiać... I czytać... żeby się uspokoić. I nie swirowac.. bo po pojedziesz na IP sobie posiedzieć
Z drugiej strony...
Też nie ma co tak olewac wszystkiego. Lepiej dwa razy spanikowac niż raz za mało Ale w pełni Cię rozumiem, ja w pierwszej ciąży też byłam mega spokojna... I wszystko było dla mnie takie normalne.. nawet jak czop sluzowy mi odszedl w 24tc .. A myślałam, że to tak ma być, że to tylko inny rodzaj sluzu. Nic bardziej mylnego.
Mimo wszystko jakaś wiedza jest nam też potrzebna... żeby w porę reagować
Na temat niewydolności szyjki to nie znam, ale ja się zaopatrzylam w "w oczekiwaniu na dziecko", z polecenia koleżanki. Bardzo przydatna, rozwiewa wiele wątpliwości. W empiku kosztuje 50zł ale kupiłam na allegro razem z drugim tomem ("pierwszy rok dziecka") bo się o wiele bardziej opłacało [emoji4]Poprosze taka na temat niewydolności szyjki [emoji1] Znasz jakąś dobrą?
Na ten temat nie znam, ale popytam koleżanki.Poprosze taka na temat niewydolności szyjki [emoji1] Znasz jakąś dobrą?