reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Mój dziadek od strony taty ma podejrzenie raka prostaty z przerzutami na parę innych narządów. Jest w trakcie badań. Dla odstresowania go tata zabiera go na tydzień w jego Rodzinne strony do Rodziny na mazury. Jedzie z nimi moja starsza córka. Z tego powodu mówi że jest najszxzesliwszym człowiekiem na ziemi. Też już jest wiekowy bo przed 90. Najsmutniejsze jest to że dziadek od ponad 20 lat nic nie widzi. Więc przykro ze nie mógł nigdy "zobaczyć" prawnukow. Babcia od strony mamy leczyla się teraz na raka piersi. Mój tata z nią jeździł na chemię i naświetlania i los tak chciał ze skończyli jeździć i tydzień później z dziadkiem wyszło.

@Lovi23 moja kosmetyczka też mi powiedziała, że jak nic dziewczynka bo cera mi się zmieniła przy czym odpukać nie mam żadnych rewelacji na twarzy, mąż twierdzi, że się wygładzila :D Za to mój tata w niedziele też sypnął tekstem, że w końcu widzi że w ciąży jestem bo po twarzy widzi bo po brzuchu nie bardzo. A ja mówię, ale co zbrzydłam, wyładniałam, lepiej, gorzej? A tata: ani lepiej ani gorzej xD ... inaczej, inną cerę masz ;-) Hihihihi.

@marta64 to straszne paskudztwo. Moja babcia też jest po przejściach z tym "dziadem" na szczęście już 15 lat i odpukać jest OK. Mój dziadzio niestety leży więc teraz to rodzina go odwiedza. Ostatnio przyjechali aż z okolic Zielonej Góry do nas, do centrum Polski. I powiedzieli, że kiedyś wyjcio ich odwiedzał, teraz oni odwiedzają wujcia. Tak się ucieszył, a był w takim szoku :-) Także to bardzo miłe móc spotkać rodzinę.

Nie ma to jak facet! Jak już coś powie to z nóg zwała! Mój szwagier na imprezie u znajomych ostatnio do żony wypalił z pytaniem: a ty masz jeszcze pokarm w obu cyckach?
Facet jak facet. Moja siostra przytyła jakieś 2-3 kg i była u babcia na co babcia do niej tekstem "dobrze ze juz nie jesteś jak te szczupłe dziewczyny wreszcie masz trochę ciała, a może Ty też jesteś w ciąży?" a tydzień później ciotka też do niej tekstem czy w ciazy nie jest

@Lovi23 moja kosmetyczka też mi powiedziała, że jak nic dziewczynka bo cera mi się zmieniła przy czym odpukać nie mam żadnych rewelacji na twarzy, mąż twierdzi, że się wygładzila :D Za to mój tata w niedziele też sypnął tekstem, że w końcu widzi że w ciąży jestem bo po twarzy widzi bo po brzuchu nie bardzo. A ja mówię, ale co zbrzydłam, wyładniałam, lepiej, gorzej? A tata: ani lepiej ani gorzej xD ... inaczej, inną cerę masz ;-) Hihihihi.

@marta64 to straszne paskudztwo. Moja babcia też jest po przejściach z tym "dziadem" na szczęście już 15 lat i odpukać jest OK. Mój dziadzio niestety leży więc teraz to rodzina go odwiedza. Ostatnio przyjechali aż z okolic Zielonej Góry do nas, do centrum Polski. I powiedzieli, że kiedyś wyjcio ich odwiedzał, teraz oni odwiedzają wujcia. Tak się ucieszył, a był w takim szoku :-) Także to bardzo miłe móc spotkać rodzinę.
Dokładnie masz rację, rodzina w takich sytuacjach daje naprawdę duzo

U mnie już 33°, zjadłam sniadanie na ogrodzie, wypiłam kawe i tęskno patrzyłam w kierunku basenu, który sobie stał w słoneczku, woda ma 27°, a ja zamiast do niego wskoczyć musiałam wskoczyć do nagrzanego auta i jechać do pracy. W salonie duchota, klima dalej nie zamontowana, wiatrak ustawiłam bezpośrednio na siebie i siedze. Mam nadzieje że dziś żadna klientka nie przyjdzie bo nie chce sie nawet z tego miejsca ruszać chociaz nie wiem jak wytrzymam do 18, w dodatku jestem dzisiaj sama. Jak wczoraj mnie energia roznosiła, tak dzisiaj trochę przytłoczyła.
Na obiad do pracy wzielam banana, nektarynke i śliwkę... nie mam totalnie na nic apetytu, zjem dopiero po 18, jak bede w domu bo pewnie teściowa coś ugotuje.

Ja również uwielbiam posiłki na all! Moje porcje wtedy sa tak różnorodne, bo chce próbować wszystkiego... No i te drinki ;) Ale na drinki trzeba bedzie sobie jeszcze poczekać. Na przyszły rok w planach mamy Grecję, na wrzesień, Dzidek będzie miec już 9 miesięcy wiec spokojnie bedzie mozna poleciec :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Haha [emoji3] facet to facet.

Mojego Tz ostatnio pytałam to mówił mi, że jestem dalej piękna tak jak byłam... oklamal mnie [emoji85]
No widzisz i tak powinno być! [emoji6] mój to potrafi wprost powiedzieć "tak na Ciebie dzisiaj patrzylem i bardzo przytylas w biodrach i pupie".. Nie wiem czemu mają służyć takie teksty, zwłaszcza w ciąży [emoji53] pomijam że przybyło mi raptem 2kg, biust wybiło no i trochę brzuch też. Nie wiem gdzie on to wypatrzył [emoji6]
A że zmieniłam się na buzi to słyszę id wszystkich, ale nie mam pojęcia na czym to niby polega, ja tam różnicy nie widzę [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie już 33°, zjadłam sniadanie na ogrodzie, wypiłam kawe i tęskno patrzyłam w kierunku basenu, który sobie stał w słoneczku, woda ma 27°, a ja zamiast do niego wskoczyć musiałam wskoczyć do nagrzanego auta i jechać do pracy. W salonie duchota, klima dalej nie zamontowana, wiatrak ustawiłam bezpośrednio na siebie i siedze. Mam nadzieje że dziś żadna klientka nie przyjdzie bo nie chce sie nawet z tego miejsca ruszać chociaz nie wiem jak wytrzymam do 18, w dodatku jestem dzisiaj sama. Jak wczoraj mnie energia roznosiła, tak dzisiaj trochę przytłoczyła.
Na obiad do pracy wzielam banana, nektarynke i śliwkę... nie mam totalnie na nic apetytu, zjem dopiero po 18, jak bede w domu bo pewnie teściowa coś ugotuje.

Ja również uwielbiam posiłki na all! Moje porcje wtedy sa tak różnorodne, bo chce próbować wszystkiego... No i te drinki ;) Ale na drinki trzeba bedzie sobie jeszcze poczekać. Na przyszły rok w planach mamy Grecję, na wrzesień, Dzidek będzie miec już 9 miesięcy wiec spokojnie bedzie mozna poleciec :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie patrzyłam u mnie też już 33

Do góry