reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
U mnie w Gdańsku to nie wiadomo co to .... słońca nie ma, wieje, 20 stopni a miało być ładnie ;p
Ja dogorywam po wczorajszym upadku, ból głowy rozsadza mi czaszkę, aż zadzwoniłam że nie przyjadę do pracy, dzięki czemu pospalam do 10.
Udanego dnia wszystkim !!!;)

Cześć,

u nas od 7:30 straszny upał... nie wiem co będzie później, a ja mam dziś dentystę na 12... tak w ogóle to pojechałam już wczoraj bo myślałam, że wczoraj był 1.08 :-) Pani w recepcji się nieźle uśmiała i początkowo wystraszyła, że to ona źle wpisała mi termin, ale to oczywiście ja i moja mózgownica :))

Nasz bobuś od 1.5 tygodnia zaczął dokazywać i nie mam wątpliwości, że to stukanie od środka to sprawka dzidzi. Przedwczoraj zauważyłam nawet taki ruch jakby mi ktoś wypychał piłeczkę od ping ponga i po chwili był spokój ;-) Jutro wizyta, cieszę się, bo na prawdę zaczynam już schizować czy wszystko jest w porządku. Też mnie różnie kuje, pobolewa, ale tłumaczę to sobie tym, że bobuś rośnie i wszystko się rozciąga. Może jutro się potwierdzi kto tam siedzi, a jak nie to czekamy do połówkowych.

Mało się udzielam bo nie mam jakoś głowy, ale Was podczytuje. Przyszły wyniki dziadka i niestety nic już nie możemy zrobić... szef kliniki onko powiedział, że najlepiej nie męczyć go już żadnymi badaniami i transportami do kliniki bo to tylko dla niego dodatkowe niedogodności, najlepiej będzie mu w domu póki jest z nim kontakt. Poradził tylko żebyśmy na przyszłość skontaktowali się już z hospicjum. Mama dla potwierdzenia ma umówić się jeszcze z jednym profesorem, nie łudzimy się nawet, że ktokolwiek podejmie się leczenia. Szkoda, że postawienie takiej diagnozy trwało aż od lutego...

W sobotę mamy jechać nad morze i powiem Wam, że nie mam nastroju i mam wyrzuty sumienia, że tak zaplanowaliśmy kilka miesięcy temu urlop... ale wiem też, że tu nic nie pomogę, a jestem u dziadków prawie codziennie lub co drugi dzień. A muszę myśleć też o moim stanie i bobiczku i wszyscy każą mi jechać odsapnąć. Także tyle u mnie.

A wróciłam niedawno z morfologii bo zbierałam się tyle czasu, a zrobiłam dopiero dziś. Teraz czas zabrać się za śniadanie bo już o 7:30 jak się ogarniałam byłam głodna.

Ale Cię dawno nie było! Myslalam o Tobie ostatnio i miałam napisać na Instagramie :)
Bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka. Z moim też nie najlepiej, prostata i ciagle z tym problemy, biedak od dwóch tygodni chodzi z cewnikiem, a u nas upały non stop po 30° a on w długich spodniach... niestety starość potrafi człowieka przytłoczyć. A moj dziadziuś wiekowy, 89 lat... i tak uważam, że trzyma sie swietnie. Jak to kiedyś powiedział "powoli zbliżają się te latka", czyli on jeszcze czuje sie młodo :))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas znów leje od rana. Właściwie to lipcopad zamienił się w sierpniopad.
Nie mogę doczekac się września i parwdziwego lata, mimo sporego pewnie juz wtedy brzuszka planujemy wypad na Cypr ze znajomymi. W końcu poczuję lato, jupppi!!!

Ależ Ci zazdroszczę tego Cypru! Nigdy nie byłam, choć w zeszłym roku intensywnie szukałam wycieczki :) Ale padło wtedy na Grecję. W tym roku chyba możemy tylko pomarzyć o wakacjach choć maz wspomina o wrześniu wlasnie, nawet do Bułgarii na tydzien. Byleby sie oderwać ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry