projektbody.plZ jakiej strony można zgarnąć body?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
projektbody.plZ jakiej strony można zgarnąć body?
Super [emoji16] a które? Ja czekam na błękitne [emoji4]mi tak
mi się te zielone bardzo spodobały "rozmiar uczuć" gdyby nie były takie ładne to bym nie polowałaSuper [emoji16] a które? Ja czekam na błękitne [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez się udało, ale kurcze z zaskoczenia wybrałam rozmiar 56 a chciałam większe. Bałam się że jak będę próbować zmienić rozmiar to już nie będzie. Ale nic, fajnie że udali się mimo wszystko upolować coś jaki wybralyscie wzór? Ja chyba miarę miłości...mi tak
Rozmiar uczuć 62 wzięłamMi tez się udało, ale kurcze z zaskoczenia wybrałam rozmiar 56 a chciałam większe. Bałam się że jak będę próbować zmienić rozmiar to już nie będzie. Ale nic, fajnie że udali się mimo wszystko upolować coś jaki wybralyscie wzór? Ja chyba miarę miłości...
Aż się gotować nie chce, w planie dziś: zupa szczawiowa, łosoś z piekarnika z gruszką i puree z marchewki. Swoją droga jak ja dawno nie jadłam łososia. W ogóle w ciąży mało ryb jem...Dzień dobry
Ja też siedzę w domu , bo na dole chłodno mamy [emoji3] aż patrzyłam i jest 22 stopnie- też okien nie otwieram [emoji3]
A na dworze piekarnik