reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@dreamscometrue ja też złapałam :-)

@kass.es wow, to piękny wiek, mój 81 więc spora różnica, ale właśnie m.in.ma tą samą przypadłość co Twój plus chyba jeszcze wszystko co możliwe: cukrzyca, choroba wieńcowa... i inne i teraz to wstrętne paskudztwo... także jak na takie choroby to też ładny wiek i wyprzedził już swoich rodziców o 10 lat długością życia. Mam jednak cichą nadzieje, że jeszcze trochę sobie pożyje i nie będzie tak bardzo cierpiał i że uda się nam pokazać mu jeszcze bobasa chociaż w tak zaawansowanym stadium musimy być gotowi na wszystko. Cieszę się, że zorganizowaliśmy ostatnią Wigilie u nas bo jeszcze na niej był i widział nasz dom, a to było moje wielkie marzenie taka rodzinna Wigilia.

@Ann90 może jakaś zupa? Wstawiasz i się
gotuje. Ja wczoraj zrobiłam spaghetti bo też nie miałam weny.

Ja siedzę w domu bo na dole mamy chłodek. Okna pozamykałam. Aż się boje wyjść do tego dentysty w ten zgrzew... samochód schowałam do garażu żeby się nie nagrzał. U nas jest do tego upału wiatr i to taki, że już chyba 5 razy podnosiłam suszarkę z praniem na tarasie, może to i dobrze bo nie byłoby czym oddychać.

Dzień dobry :)
Ja też siedzę w domu , bo na dole chłodno mamy [emoji3] aż patrzyłam i jest 22 stopnie- też okien nie otwieram [emoji3]

A na dworze piekarnik :)

Dzień dobry :)
Ja też siedzę w domu , bo na dole chłodno mamy [emoji3] aż patrzyłam i jest 22 stopnie- też okien nie otwieram [emoji3]

A na dworze piekarnik :)
Aż się gotować nie chce, w planie dziś: zupa szczawiowa, łosoś z piekarnika z gruszką i puree z marchewki. Swoją droga jak ja dawno nie jadłam łososia. W ogóle w ciąży mało ryb jem...

Cieszę się, ze poelcacie Cypr, my już w różnych miejscach byliśmy, więc jak któraś chce porady to tez mogę podpowiedzieć :)
Kass, Bułgaria też spoko, byle ciepło było, bo tak mi tego brak!!! No i tych widoków pięknych i tego jedzonka na AI, które mi akurat baaardzo smakuje :)

reklama
Do góry