reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@Małgosia87 dzięki, już po. Ja ściągałam kamień tydzień temu. A dzisiaj naprawiała mi ubytek.

Tak ogólnie to powiem Wam, że ciężko dogodzić. Jak ważyłam 20 kg więcej było, że jestem za gruba... teraz mówią, że nos mi tylko odstaje i jestem za chuda w sensie przed ciążą :-) A teraz ciągle słyszę, że nic po mnie nie widać tylko mi lekko brzuszek odstaje jak się ktoś na prawdę dobrze przypatrzy :p

reklama
witam wszystkie mamusie! u Nas wkoncu piekna pogoda od weekendu. w niedziele byliśmy nad jeziorkiem bo od Nas to zaledwie kilka kilometrów wiec spacerkiem udało się dojść ( bardzo dobrze się czułam, zadnych boli, zaparć, wzdęć jak nigdy no i Maleństwo dokazywało :)).
Dzis smopoczucie troche gorzej bo doszly zawroty glowy i powrocily bole ( widać z tymi bolami mam skokowo jak macica się powieksza to boli potem dzień dwa spokoju ). przez te zawroty glowy o mało ze schodow nie spadlam jak je zmywałam, tak mi się zakrecilo i w osttniej chwili za porecz zlapalam a już odchylona do tylu bylam rany jak się wystrazylam!!!!
Dziewczyny czy wasze pociechy sa uczulone na sline komara? Mój Synus tak, powstają mu burchle niczym przy ospie tylko z 3 razy większe a potem miejsce ukłucia sinieje!smaruje fenistiem, wapno daje, okłady z sody , octu i cebuli, nic nie pomaga. lekarz kaze smarować pimafucortem ale to antybiotyk na sterydach wiec za dużo nie można zwłaszcza chłopcom. przeraza mnie to robactwo jak nie komary to klescze!
A propo kleszczy Marta64 bylas u lekarza? wspolczuje pzezycia ja bym chyba zemdlała z nerwow.

witam wszystkie mamusie! u Nas wkoncu piekna pogoda od weekendu. w niedziele byliśmy nad jeziorkiem bo od Nas to zaledwie kilka kilometrów wiec spacerkiem udało się dojść ( bardzo dobrze się czułam, zadnych boli, zaparć, wzdęć jak nigdy no i Maleństwo dokazywało :)).
Dzis smopoczucie troche gorzej bo doszly zawroty glowy i powrocily bole ( widać z tymi bolami mam skokowo jak macica się powieksza to boli potem dzień dwa spokoju ). przez te zawroty glowy o mało ze schodow nie spadlam jak je zmywałam, tak mi się zakrecilo i w osttniej chwili za porecz zlapalam a już odchylona do tylu bylam rany jak się wystrazylam!!!!
Dziewczyny czy wasze pociechy sa uczulone na sline komara? Mój Synus tak, powstają mu burchle niczym przy ospie tylko z 3 razy większe a potem miejsce ukłucia sinieje!smaruje fenistiem, wapno daje, okłady z sody , octu i cebuli, nic nie pomaga. lekarz kaze smarować pimafucortem ale to antybiotyk na sterydach wiec za dużo nie można zwłaszcza chłopcom. przeraza mnie to robactwo jak nie komary to klescze!
A propo kleszczy Marta64 bylas u lekarza? wspolczuje pzezycia ja bym chyba zemdlała z nerwow.
Ja byłam uczulona jak byłam dzieckiem. Nic nie pomagało. Teraz dostałam do testowania takie plasterki które się naklejka na ukąszenia i możesz z tym spróbować bo testowalam na sobie i nie swędzi tak czyli mniej się podrażnia. Przynajmniej może drapac nie będzie.

Jeśli chodzi o kleszcza mam czekać i za jakiś czas zrobić badania czy coś nie ma.

napiszcie mi dziewczyny kto nie ma dostępu to napiszę jeszcze raz do administratorki. niestety ja nie mogę sama Was dodać. jak się więcej dziewczyn nazbiera to do Niej się odezwę, bo nie chcę z każdą z osobna ;)

reklama
Do góry