ariska
Fanka BB :)
po wizycie wszystko ok piekna fasola z bijącym serduchem, wizyta za 2 tygodnie bo potem wyjezdzam z corka na turnus nad morze i bylaby dopiero za miesiac a dr chcial z wynikami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie trzymam kciuki zeby krwiak znikl. Bedzie dobrze tylko o siebie dbajBo mam obok pęcherzyka krwiaka większego od pęcherzyka lekarz liczy na to, że się wchłonie jeśli będę leżeć i brac leki. 19 maja ponowne USG
Melise mozna w ciazy? Bo ja sie wlasnie zadtsnawiam co wolno a co nie...Monia_123 mi pomaga herbatka: przegotowana woda, miód, cytryna i imbir. Dzisiaj słuchałam w DDTVN że podstawą na nudności jest imbir. Jak rano się obudzisz to nie wstawaj od razu, podnoś się powoli. Najlepiej przegryźć jakiegoś sucharka- ja śpię z miską kukurydziadków na szafce nocnej i kubkiem wody [emoji5]Ja osobiście pije sporo melisy. Pani doktor mi kazała dużo pić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez bym chciała aby szybko przeszły :-( . Ja już to pisałam ale napiszę jeszcze raz. W pierwszej ani drugiej ciąży nie miałam żadnych mdłości ani żadnych większych objawów ciążowych, mogłam wszystko robić bez najmniejszych problemów a teraz nawet ugotowanie obiadu sprawia mi problem. A wiadomo dzieciaki chcą jeść! Dlatego powiem tak. MAMUSIE KTÓRE NIE MAJĄ MDŁOŚCI, JAK JA WAM ZAZDROSCZĘ !!!Biedulka, oby Ci szybko one przeszły!
Ja za to czuje się tak jakbym wcale nie była w ciąży i naprawdę nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aż 3 miesiące ,to faktycznie nie jest to zbyt pocieszające . Oby tylko nie dłużej, ale tak czy siak i tak nie żałuję iż jestem w ciąży choć do końca nie była planowana, mąż również się cieszy i zawsze przed wyjściem do pracy smyra mnie po brzuchu i mówi cześć do naszej fasolki, SłodziakAnia ja uskuteczniam migdały wieczorem i z rana. Jest odrobine lepiej. Dzis zrobie siebie herbatę z imbirem i będe pic codziennie...
nie pocieszę Cie w poprzedniej ciazy ponad 3 miesiące sie męczyłam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom