reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Monia_123 mi pomaga herbatka: przegotowana woda, miód, cytryna i imbir. Dzisiaj słuchałam w DDTVN że podstawą na nudności jest imbir. Jak rano się obudzisz to nie wstawaj od razu, podnoś się powoli. Najlepiej przegryźć jakiegoś sucharka- ja śpię z miską kukurydziadków na szafce nocnej i kubkiem wody [emoji5]Ja osobiście pije sporo melisy. Pani doktor mi kazała dużo pić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Melise mozna w ciazy? Bo ja sie wlasnie zadtsnawiam co wolno a co nie...

Mi dzis dokucza senność i nudnosci:( odliczam minuty do wyjścia z pracy

Biedulka, oby Ci szybko one przeszły!
Ja za to czuje się tak jakbym wcale nie była w ciąży i naprawdę nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez bym chciała aby szybko przeszły :-( . Ja już to pisałam ale napiszę jeszcze raz. W pierwszej ani drugiej ciąży nie miałam żadnych mdłości ani żadnych większych objawów ciążowych, mogłam wszystko robić bez najmniejszych problemów a teraz nawet ugotowanie obiadu sprawia mi problem. A wiadomo dzieciaki chcą jeść! Dlatego powiem tak. MAMUSIE KTÓRE NIE MAJĄ MDŁOŚCI, JAK JA WAM ZAZDROSCZĘ !!!:-( :(

Dziewczyny jak by któraś BARDZO chciała to ja mogę odstąpić chociaż połowę swoich mdłości!!!

ZA DARMO!!! ;)

Ja tez słyszałam, że z ziołami w ciąży trzeba ostrożnie... Mnie pomaga letnia przegotowana woda, chrupki kukurydziane, albo trochę pepsi ;)

Ania ja uskuteczniam migdały wieczorem i z rana. Jest odrobine lepiej. Dzis zrobie siebie herbatę z imbirem i będe pic codziennie...
nie pocieszę Cie w poprzedniej ciazy ponad 3 miesiące sie męczyłam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aż 3 miesiące ,to faktycznie nie jest to zbyt pocieszające :hmm:. Oby tylko nie dłużej, ale tak czy siak i tak nie żałuję iż jestem w ciąży choć do końca nie była planowana, mąż również się cieszy i zawsze przed wyjściem do pracy smyra mnie po brzuchu i mówi cześć do naszej fasolki, Słodziak:-) :)

reklama
Do góry