reklama
Małgosia87
Fanka BB :)
Ja tez dzisiaj zrobiłam sobie chwilę przerwy od tego leżenia. Co prawda pojechaliśmy tylko zrobić zakupy na obiad i ogólnie do lodówki ale zawsze to jakaś odskocznia. Prawdopodobnie ten ból to więzadła bo boli szczególnie jak wstaję i to tylko po bokach. Ale jutro pójdę do przychodni na NFZ to sprawdzić bo nie stać mnie na nieplanowana wizytę u mojego gina:/ tylko po to żeby się uspokoić, zresztą i tak mogłabym być u niego dopiero w środę:/
Lovi23
Na pewno wszystko jest ok A to Twoja pierwsza ciąża?Ja tez dzisiaj zrobiłam sobie chwilę przerwy od tego leżenia. Co prawda pojechaliśmy tylko zrobić zakupy na obiad i ogólnie do lodówki ale zawsze to jakaś odskocznia. Prawdopodobnie ten ból to więzadła bo boli szczególnie jak wstaję i to tylko po bokach. Ale jutro pójdę do przychodni na NFZ to sprawdzić bo nie stać mnie na nieplanowana wizytę u mojego gina:/ tylko po to żeby się uspokoić, zresztą i tak mogłabym być u niego dopiero w środę:/
Pojechaliśmy nad to jezioro. Takiego oblężenia nigdy tam nie widziałam. Kilka razy jeździliśmy w kółko, żeby gdzieś stanąć. Wytrzęsło mnie strasznie i już byłam zdenerwowana, bo ostatnio dostałam krwawienia po jeździe samochodem właśnie (tylko, że ponad sto km). Nad jeziorem super, w cieniu to miejsce było. Trochę pochodziłam brzegiem. Ale jak wracaliśmy brzuch bolał i już byłam pewna najgorszego. Może też część winy poniosło to, że musiałam do toalety [emoji6] Na szczęście plamienia nie ma, ale wzięłam nospe i magnez i leżę. Boję się, że dostanę jutro. Bo juz mi się tak kiedyś zdarzyło. Suma sumarum jestem załamana, że ciężko mi normalnie funkcjonować i chyba za wielkiej poprawy nie ma. Do jutra będę gryzła paznokcie ze strachu czy coś się nie pojawi [emoji33] tak czy siak musiałam się kiedyś przekonać jak sytuacja wygląda.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzięki, mam nadzieję, że po prostu przewrazliwiona jestemDreams odpoczywaj, trzymam kciuki zeby jednak nic sie nie wydarzyło
Małgosia87
Tak pierwsza dlatego pewnie tak wszystko wyolbrzymiam byli przed chwilą tesciowie w odwiedziny i jakoś czas zleciał i nawet o brzuchu nie myślałam.Na pewno wszystko jest ok A to Twoja pierwsza ciąża?
Małgosia87
Najgorsze są te nasze głupie myśli. Trzeba je szybko odganiacDzięki, mam nadzieję, że po prostu przewrazliwiona jestem
kass.es
Dreams, jestem dobrej myśli! Odpoczywaj, po tylu dniach leżenia organizm moze inaczej zareagować na ruch, ale nie oznacza to jeszcze najgorszego. Stres i myślenie o tym też nie pomagają
Ja pół dnia leżałam na leżaku w cieniu, pod drzewem, czytając książkę i słuchając soundtrack Mamma Mia - nawiasem mówiąc, kocham ten film, oglądałam go już 50 razy i dzisiaj wieczorem też mam zamiar [emoji16]
Bobas szturchnął mnie dziś ok 3 razy, śmiałam się ze było to akurat jak leżałam na słońcu i protestował ze mu za gorąco - albo może jest ciepłolubny tak jak ja i może był zadowolony? [emoji16]
A jak wasza niedziela? ;*
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja pół dnia leżałam na leżaku w cieniu, pod drzewem, czytając książkę i słuchając soundtrack Mamma Mia - nawiasem mówiąc, kocham ten film, oglądałam go już 50 razy i dzisiaj wieczorem też mam zamiar [emoji16]
Bobas szturchnął mnie dziś ok 3 razy, śmiałam się ze było to akurat jak leżałam na słońcu i protestował ze mu za gorąco - albo może jest ciepłolubny tak jak ja i może był zadowolony? [emoji16]
A jak wasza niedziela? ;*
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
kasia2309
Ja wydreptałam kilka km [emoji4] posiedziałam 40min na słoneczku i już mam czerwoną twarz i ręce... A teraz muszę ogarnąć trochę dom i siebie [emoji4]mąż 48godz w pracy, ciekawe czy mnie jutro pozna bo mam wrażenie że bardzo urosłam przez te dwa dni [emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom