My mamy pięć minut autem ale mój M nie lubi spędów ludzi i wymawia się że ja mam leżeć.Ale bym pomoczyla nogi w jeziorze, ahhhh.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy pięć minut autem ale mój M nie lubi spędów ludzi i wymawia się że ja mam leżeć.Ale bym pomoczyla nogi w jeziorze, ahhhh.
A ja myślę że dobrze by Ci to zrobiło. Przecież nie będziesz chodzić dużo.. wcale nie więcej niż po domu.My mamy pięć minut autem ale mój M nie lubi spędów ludzi i wymawia się że ja mam leżeć.
Właśnie myślałam że mi sie uda i dupa. Może jutro ale nie wiem czy nie zapomnęDziewczyny teraz można na spokojnie zamówić body [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A podasz tego linka bo na tel nie mam?Dziewczyny teraz można na spokojnie zamówić body [emoji4]
Jakoś do tego filmu przekonać się nie mogę.Marta my dzisiaj wybywamy na pokazy gwiezdnych wojen bo mam fanatyka w domu :-)
Jutro jade po odbior wynikow pappa. Mam mega stresa ale mam nadzieje ze skoro usg wyszlo dobrze to i to bedzie dobrze.
Ja osobiście też nie przepadam za takimi tlumami że nie ma gdzie stopy postawić, zwłaszcza teraz jak mam już wielki brzuch, no ale dzieciaki by mi nie wybaczyly jakbyśmy nie poszli.Ja namawiam M nad jezioro ale nie chce się dac przekonać [emoji45]
My mamy pięć minut autem ale mój M nie lubi spędów ludzi i wymawia się że ja mam leżeć.
Też tak myślę że to dobry pomysł.A ja myślę że dobrze by Ci to zrobiło. Przecież nie będziesz chodzić dużo.. wcale nie więcej niż po domu.