reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dziewczyny, ja w pierwszej ciąży też długo czekałam na ruchy. Płeć poznałam ok 20 tyg. W drugiej ciąży już się nie spinam z tym wszystkim [emoji6]

Mimo tego muszę wam powiedzieć, spotkała mnie 3 dni temu niespodzianka, poczułam pierwsze ruchy, właśnie tak nisko. Od tej pory czuje je kilkanaście razy dziennie. Zawsze gdy się budzę mały już hasa [emoji3] co mnie utwierdza, w przekonaniu, że pójdzie w ślady siostry i będzie tak aktywnym dzieckiem, że na sen szkoda czasu. Chyba muszę się zacząć wysypiac na zapas, bo z córką 3 lata chodziłam jak zombie [emoji33]

Miłej niedzieli. Dziś ma być upał [emoji7]

My mamy pięć minut autem ale mój M nie lubi spędów ludzi i wymawia się że ja mam leżeć.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
A ja myślę że dobrze by Ci to zrobiło. Przecież nie będziesz chodzić dużo.. wcale nie więcej niż po domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marta my dzisiaj wybywamy na pokazy gwiezdnych wojen bo mam fanatyka w domu :-)
Jutro jade po odbior wynikow pappa. Mam mega stresa ale mam nadzieje ze skoro usg wyszlo dobrze to i to bedzie dobrze.
Jakoś do tego filmu przekonać się nie mogę.
A wyniki napewno będą ok skoro usg wszytko było dobrze :-)

My mamy pięć minut autem ale mój M nie lubi spędów ludzi i wymawia się że ja mam leżeć.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Pewnie dzisiaj będzie sporo ludzi, ale fajnie tak się dotlenic i złapać kilka promieni. Jak w czwartek wyszłam od lekarza to pod budynkiem jest taki kompleks restauracyjno-rekreacyjny fontannami, trampolinami, ścieżkami rowerowym. Usiadłam na chwilę i nawet te fontanny to była namiastka szumu wody nad morzem :) poza tym zobaczyłam przeuroczą mała dziewczynkę w koszulce, która na plecach miała naszyta płetwe rekina odstajaca podczas biegania- nigdy bym nie pomyślała, że mnie coś tak rozczuli :)), te hormony!

reklama
Do góry