reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@Laurix Pogoda nie pozostawia złudzeń, boli głowa bardzo :/ ale to u mnie standard.

@szarotka27 Witaj :) Gratuluje Fasolki :)

@Nina25 zdecydowanie zmień lekarza! I nie zastanawiaj się tylko dzis wybierz sie na wizytę!

Ja odpukać nie mam żadnych objawów ciazy - choć trochę mnie to martwi szczegolnie jak czytam wasze wpisy :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, witam nowe mamusie :)
O matko, ja umieram. Mdłości, nudności od rana do nocy, nic przełknąć nie mogę, bo robi się jeszcze gorzej.. Macie jakieś sposoby???

Monia_123 mi pomaga herbatka: przegotowana woda, miód, cytryna i imbir. Dzisiaj słuchałam w DDTVN że podstawą na nudności jest imbir. Jak rano się obudzisz to nie wstawaj od razu, podnoś się powoli. Najlepiej przegryźć jakiegoś sucharka- ja śpię z miską kukurydziaków na szafce nocnej i kubkiem wody [emoji5]Ja osobiście pije sporo melisy. Pani doktor mi kazała dużo pić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
O matko a jak długo mogą trwać takie mdłości, do którego tygodnia, miesiąca? Ja próbowałam z imbirem ale nie pomaga :-(. Jak wstałam dziś rano to myślałam iż się wykończę ledwo odprowadziłam syna do szkoły. Z każdym dniem zamiast żeby było lepiej jest coraz gorzej :-( Mdli mnie tak strasznie iż nie mogę nic robić. Dziewczyny jak długo to u Was trwało?

Ania ja uskuteczniam migdały wieczorem i z rana. Jest odrobine lepiej. Dzis zrobie siebie herbatę z imbirem i będe pic codziennie...
nie pocieszę Cie w poprzedniej ciazy ponad 3 miesiące sie męczyłam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O matko a jak długo mogą trwać takie mdłości, do którego tygodnia, miesiąca? Ja próbowałam z imbirem ale nie pomaga :-(. Jak wstałam dziś rano to myślałam iż się wykończę ledwo odprowadziłam syna do szkoły. Z każdym dniem zamiast żeby było lepiej jest coraz gorzej :-( Mdli mnie tak strasznie iż nie mogę nic robić. Dziewczyny jak długo to u Was trwało?

Biedulka, oby Ci szybko one przeszły!
Ja za to czuje się tak jakbym wcale nie była w ciąży i naprawdę nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić :(

Biedulka, oby Ci szybko one przeszły!
Ja za to czuje się tak jakbym wcale nie była w ciąży i naprawdę nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić :(

Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, poza mega sennością od około 6 tygodnia. Teraz w sumie też poza sennością nie mam żadnych objawów.

Jak ja Wam.zazdroszczę tych mdłości... ja w poprzrdnich ciążach ledwo chodziłam... ale jakoś dawało to ukojenie... teraz nie mam mdlosci prawie wcale...i jakos mnie to dobija.... czekam zeby sie pojawily...glupio to zabrzmi ale marze o mdlosciach...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry