reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Poki co to się najbardziej denerwuje tym, że nie mam córki przy sobie. :/

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwię się ale na pewno ma dobrą opiekę a Ty i tak musisz leżeć i odpoczywać. Leżenie w pierwszej ciąży jest mniej skomplikowane...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Takie brązowe to chyba jakaś pozostałość, zgłoszę na obchodzie... Nie uśmiecha mi się tutaj zostawać dłużej niż do piątku

Jak będzie taka konieczność to lepiej zostać nawet na weekend... niech poobserwuja od czego te plamienie:)

Dziś skorzystałam z okazji i obkupiłam się imieninowo :D ostatnio kupiłam sobie sukienki, spodenki, to teraz coś na stopy do tych kreacji [emoji14] na mieście zjadłam ulubionego naleśnika po meksykańsku, teraz ugotowałam pomidorową i czekam na mojego. Na razie zakupów dzieciowych nie czuję i nie planuję, ale może po wizycie połówkowej się skuszę :) w rodzinie natomiast odradzają mi wózek, a radzą rozejrzeć się za nosidełkiem/spacerówka na dalsze miesiące. To będzie taka pora roku, że z wózkiem raczej się nie poszaleje. U mojego w rodzinie siostry miały po dwoje dzieci i żadna nie korzystała z wózka... nie bardzo wiem co mam robić :) poza tym na badania w zimie to i tak w nosidło i do auta, bo kto by z buta do szpitala szedł taki kawał, do sklepu zawsze mojego mogę wysłać (większość dnia pracuje w domu). Także na razie inwestuję w siebie i swoje dobre samopoczucie :D szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko
Wszystkiego najlepszego[emoji5] @AnnieQ. Tobie również!

Annn - najlepszego :) nie wyobrażam sobie nie posiadać wózka, choćbym na Syberii rodziła...przecież spacery są mega ważne, rodziłam w grudniu, tylko armagedon za oknem powstrzymywał nas przed spacerami a dodam że miałam w domu mega chorowitka ( nie chodzi o infekcje)

dream - płacisz co wizytę za samo usg 300 zł? Plus jeszcze za samą wizytę ? Kurcze, dużo...ja za 300 zł mam usg 3d/4d + 4d hd live ( takie "cukierkowe" cudne foty malucha) + wizyta...genetyczne i połówkowe + 50 zł, czyli 350 .

U mnie leje drugi dzień, jestem nie do życia...
Też sobie nie wyobrażam nie wychodzenia na spacery. Córka w gondoli jeszcze jeździła w zimie jak z nią biegałam a śnieg naparzal w twarz :)

Annn - najlepszego :) nie wyobrażam sobie nie posiadać wózka, choćbym na Syberii rodziła...przecież spacery są mega ważne, rodziłam w grudniu, tylko armagedon za oknem powstrzymywał nas przed spacerami a dodam że miałam w domu mega chorowitka ( nie chodzi o infekcje) .Zimą nie ciągam dzieci po sklepach, ale spacer d parku i mnóstwo "kółek" po tym parku...przecież nie hoduje się dziecka w czterech ścianach bo zima...poza tym spacer z wózkiem to sama przyjemność

dream - płacisz co wizytę za samo usg 300 zł? Plus jeszcze za samą wizytę ? Kurcze, dużo...ja za 300 zł mam usg 3d/4d + 4d hd live ( takie "cukierkowe" cudne foty malucha) + wizyta...genetyczne i połówkowe + 50 zł, czyli 350 .

U mnie leje drugi dzień, jestem nie do życia...
Tzn. nie. Zwykła rutynowa wizyta 250zl. Jak zrobię np. posiew kolejne 50zl. Badania krwi też wiadomo płatne. A usg prenatalne i połówkowe 300zł. Ale to zwykłe usg jest a nie w 3d

reklama
Do góry