https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/88794/Gdzie jest post brzuszkowy? Nie widzę go.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/88794/Gdzie jest post brzuszkowy? Nie widzę go.
Twardnienia brzucha są groźne w ciąży, u mnie przez twardnienia w poprzedniej ciąży skracala się szyjka... grozi to porodem przedwczesnym.Kejka mialam dokladnie to Samo! Tez czulam dziewczynke I nawet glosno o tym mowilam a tu taka niespodzianka - tesciowie ciesza sie najbardziej .
Masz racje najwazniejsze by zdrowe bylo!
Uwazaj na siebie I wypoczywaj na tych wakacjach!!
Mi z kolei dzisiaj jakos twardnieje brzuch/macica i to z rana I troche mnie to zastanawia czy wszystko ok. Wczoraj troche pochodzilam po sklepach w poszukiwaniu ciuchow ciazowych potem mnie dopadla biegunka ale to chyba nie mialo wplywu?
Czy tez wam brzuch twardnieje? Nie mam zadnych boli, poza noca kiedy przewracam sie z boku na bok ale to wiazadla macicy pracuja wiec to mnie nie martwi.
Milego dnia dziewczyny! U mnie tez o dziwo slonce wyszlo po kilku 'jesiennych' dniach
Twardnienia brzucha są groźne w ciąży, u mnie przez twardnienia w poprzedniej ciąży skracala się szyjka... grozi to porodem przedwczesnym.
Weź nospe i magnez jak masz No i zwolnij tempo...
Ja też mam 16 tydzień, jutro 17 skończymy.Kurcze, ja ten brzuch mam na razie niewielki i nie wyglada nawet jak ciazowy. We wtorek bedzie 16 tydzien. Moze przez to przeziebienie i kaslanie non stop sie robi twardszy rano? Ciezko nawet ocenic czy faktycznie jest twardy, ale tak mi sie wydaje. Wizyte mam za ponad dwa tygodnie, jesli to zacznie sie nasilac to sprobuje sie dostac do lekarza przed tym terminem. Ostatnio za duzo biegam po mieszkaniu i krzatam sie wszedzie, sprzatam, na poczatku ciazy wiecej odpoczywalam i jednak bylo lepiej.