reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Właśnie siedzę u fryzjera, nie chce mi się iść na to wesele. Stopy mi spuchły od upałów, ledwo w buty wkładam. Chyba tylko w kościele wytrzymam w szpilkach a później ubiorę baleriny zwykle

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie nie męcz się. Ja niestety jak byłam na weselu na początku ciąży to za dużo nie potańczyłam nie dawalam rady ciągle mnie coś klulo. Ale Ty juz bylas na weselu czy @bbubbka? Zawsze Was dziewczyny mylę nie wiem czemu[emoji16]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

U nas też dziś upał, bezchmurne niebo, wstaje, zjem melona i ide na leżak :)
A dziś śniło mi się, że moja mama trzymała na rękach... moja córeczkę [emoji16] A ja mimo wszystko nadal byłam w ciazy [emoji23] Poryty sen, ale słodkie było jak sie Dzidzia do mnie uśmiechała :))
@mamaincognito Ubierz sie tak, zeby Ci przede wszystkim było wygodnie, a mysle ze i w balerinkach będziesz pieknie wyglądać :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No pewnie nie męcz się. Ja niestety jak byłam na weselu na początku ciąży to za dużo nie potańczyłam nie dawalam rady ciągle mnie coś klulo. Ale Ty juz bylas na weselu czy @bbubbka? Zawsze Was dziewczyny mylę nie wiem czemu[emoji16]

Z tego co pamiętam to bbubbka [emoji6] swoją drogą - coś nam zamilkła ostatnio

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny u mnie slonce niesmialo wychodzi zza chmur wiec moze jeszcze bedzie pieknie :-)

Pytanie z innej beczki, jak czesto mierzycie sobie cisnienie i jakie ono u was jest? Bo u mnie chyba dosyc niskie (np 96 na 65) ale nie czuje sie zle, staram sie pic duzo wody i innych plynow, czytalam ze gorzej by bylo miec wysokie cisnienie w ciazy. Nie wiem czy mam sie martwic? Wizyte u gin mam za tydz w pt.

hej dziewczyny u mnie slonce niesmialo wychodzi zza chmur wiec moze jeszcze bedzie pieknie :-)

Pytanie z innej beczki, jak czesto mierzycie sobie cisnienie i jakie ono u was jest? Bo u mnie chyba dosyc niskie (np 96 na 65) ale nie czuje sie zle, staram sie pic duzo wody i innych plynow, czytalam ze gorzej by bylo miec wysokie cisnienie w ciazy. Nie wiem czy mam sie martwic? Wizyte u gin mam za tydz w pt.
Tak wysokie ciśnienie jest niebezpieczne. Ja mam raczej niskie ale książkowe... Myślę że niskie tylko dla Ciebie powoduje niedogodności ale warto zapytać lekarza

reklama

Nie ma się czym martwić, musisz tylko uważać żeby gwałtownie nie zmieniać pozycji, dbać o nawodnienie i ewentualnie możesz troszkę więcej solic czy jeść słone rzeczy. Jeśli tylko dobrze się czujesz to takie ciśnienie jest ok [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry