reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja chyba się przeziębiłam. Mąż nie czuł się za fajnie od czasu pikniku , No i chyba przeszło na mnie nie wspominając o permanentnych bólach głowy od pary dni.
Twarda jestem wzięłam tylko jeden paracetamol.

Mam tylko nadzieje ze małej nie zarazimy, bo ona i mąż chorzy w domu to jak ogarnąć cały szpital tetryków [emoji30]

Szukam właśnie fajnych sukienek takich które można używać w ciąży i również później normalnie a jak są jeszcze funkcjonalne jeśli chodzi o karmienie piersią to już w ogóle nic tylko brać.
Mam upatrzoną jedna na ebayu, na aukcji nowa z metka ale chyba nie tylko ja mam takie plany związane z nią bo mimo ze pare dni zostało to już się o nią zabijają [emoji15][emoji6][emoji12]
W sumie to się nie dziwie bo jest cudna.

Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Witajcie, jeszcze zanim zniknę w głuszy, co się niespodziewanie odwlekło do jutra, muszę się pochwalić - miałam złe przeczucia co do płci... [emoji23]będzie chłopiec!
Klinika zadzwoniła z wynikami Harmony - Ryzyko chorób też niskie.

Jestem taka szczęśliwa!!! Choć trochę mi zajmie przestawienie się na myślenie o chłopcu [emoji4]

Witajcie, jeszcze zanim zniknę w głuszy, co się niespodziewanie odwlekło do jutra, muszę się pochwalić - miałam złe przeczucia co do płci... [emoji23]będzie chłopiec!

Jestem taka szczęśliwa!!! Choć trochę mi zajmie przestawienie się na myślenie o chłopcu [emoji4]

Ooo to gratuluje !

Powiem ci ze ja bardzo chciałabym dziewczynkę kolejna.
Ale czuje ze będzie chłopak.
Już chyba nawet się przyzwyczaiłam trochę do tej myśli. Jak oglądam rzeczy dla dzieci to bardziej zerkam w stronę tych chłopięcych.

I ostatnio się zastanawiałam jaka byłaby moja reakcja gdybym jednak miała dziewczynkę.

A ty chciałaś chłopaka?

[emoji8]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Ooo to gratuluje !

Powiem ci ze ja bardzo chciałabym dziewczynkę kolejna.
Ale czuje ze będzie chłopak.
Już chyba nawet się przyzwyczaiłam trochę do tej myśli. Jak oglądam rzeczy dla dzieci to bardziej zerkam w stronę tych chłopięcych.

I ostatnio się zastanawiałam jaka byłaby moja reakcja gdybym jednak miała dziewczynkę.

A ty chciałaś chłopaka?

Byłam pewna, że będzie dziewczynka, ale to były tylko przeczucia. Jak widać bardzo mylne!

Ale obojętne mi co będzie, byleby było zdrowe! Kochać będę przecież tak samo [emoji4]

Byłam pewna, że będzie dziewczynka, ale to były tylko przeczucia. Jak widać bardzo mylne!

Ale obojętne mi co będzie, byleby było zdrowe! Kochać będę przecież tak samo [emoji4]
My od zawsze marzylismy o chłopcu ale mialam przeczucie od początku na dziewczynkę i chyba się sprawdziło [emoji6] teraz bardzo się cieszę i już bym nie chciała żeby się zmieniło!

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Ja mam przeczucie na dziewczynke i wkolo eszyscy m gadają ze pewnie bedzie dziewczynka. Ale w sumie jest mi wszystko jedno.
Dziewczyny balujace dzisiaj udanych imprez!

Kejka mialam dokladnie to Samo! Tez czulam dziewczynke I nawet glosno o tym mowilam a tu taka niespodzianka - tesciowie ciesza sie najbardziej ;) .
Masz racje najwazniejsze by zdrowe bylo!

Uwazaj na siebie I wypoczywaj na tych wakacjach!!

Mi z kolei dzisiaj jakos twardnieje brzuch/macica i to z rana I troche mnie to zastanawia czy wszystko ok. Wczoraj troche pochodzilam po sklepach w poszukiwaniu ciuchow ciazowych potem mnie dopadla biegunka ale to chyba nie mialo wplywu?
Czy tez wam brzuch twardnieje? Nie mam zadnych boli, poza noca kiedy przewracam sie z boku na bok ale to wiazadla macicy pracuja wiec to mnie nie martwi.

Milego dnia dziewczyny! U mnie tez o dziwo slonce wyszlo po kilku 'jesiennych' dniach ;)

reklama
Do góry