reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja jeszcze nie wiem[emoji4]bo nie wiem co mnie czeka w zwiazku z porodem i nawet jako tako sie nie boje,chce miec dzidzi przy sobie i zniose kazdy bol[emoji5]
Ale jak zaczne rodzic i bedzie potrzeba i mozliwosc to bioreeeee[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak na pierwszy poród szłam odważnie :-D

Czytałam ostatnio ze podczas miesiączki wytwarza się jakiś hormon czy coś i każda kobieta inaczej na niego reaguje, jednych prawie nie boli inne prawie umierają i tak podczas miesiączki jednych boli drugich nie. To samo wytwarza się przy porodzie tylko silniejsze i dlatego jedne mają delikatne skurcze a inne się wykanczaja.
Ja miesiączki za młodu miałam takie ze aż wymiotowalam z bólu i leki nie działały i fakt podczas porodu skurcze miałam naprawdę silne.

reklama
to mnie utwierdziłyście w przekonaniu, bardzo dziękuję :)
po prostu tyle się nasłuchałam o tym znieczuleniu, że to takie "fajne, powszechnie stosowane, że owszem poród naturalny, ale po co się katować" .... zwątpiłam, czy to ja jestem takim dinozaurem, czy to jakieś dzikie trendy :D
Fajne, nie fajne ;)
Znajoma miała zespół popunkcyjny po zzo.... Do dziś odczuwa skutki. Jak da się radę bez to nie ma co brać ;) nigdy nie wiesz jak organizm zareaguje

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a pobolewa was podbrzusze przy szybszym ruchu? Mnie czasami tak zaboli że muszę bez ruchu zostać kilkanaście sekund, jabky mnie boś w środku rwało.

Dziewczyny a pobolewa was podbrzusze przy szybszym ruchu? Mnie czasami tak zaboli że muszę bez ruchu zostać kilkanaście sekund, jabky mnie boś w środku rwało.
Tak. Do tego zaczyna rwać krocze. Czuje że będzie powtórka z rozrywki z córką

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marta64 dlatego mowie ,ze taka madra jestem a jak przyjdzie co do czego to bede blagac o to znieczulenie[emoji23][emoji23][emoji23]

@tita82 ja nie robie zadnych szybkich ruchow,odzywyczailam sie od szybkiego trybu zycia podczas lezenia z krwiakiem,teraz wszystko robie powoli[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry