reklama
michasia30
Fanka BB :)
Ja raczej poproszę o znieczulenie.
Wytrzymałam 10 godzin krzyżowych, pojechałam do szpitala z rozwarciem 6 cm i byłam wykończona. Dostałam epidural w kręgosłup, mogłam się zdrzemnąć pare godzin. Nie czułam bólu ale czułam parte, i nogi również.
Córka przyszła na świat 11:30 po dwóch godzinach poszłam o własnych siłach wziąć prysznic a o 20 byliśmy w domu i tylko dlatego tak późno bo położna prosiła żebyśmy zostali,żeby upewnić się ze z dzieckiem ok i ze mną.
Także ja poproszę raz jeszcze.
[emoji12][emoji6]
Wytrzymałam 10 godzin krzyżowych, pojechałam do szpitala z rozwarciem 6 cm i byłam wykończona. Dostałam epidural w kręgosłup, mogłam się zdrzemnąć pare godzin. Nie czułam bólu ale czułam parte, i nogi również.
Córka przyszła na świat 11:30 po dwóch godzinach poszłam o własnych siłach wziąć prysznic a o 20 byliśmy w domu i tylko dlatego tak późno bo położna prosiła żebyśmy zostali,żeby upewnić się ze z dzieckiem ok i ze mną.
Także ja poproszę raz jeszcze.
[emoji12][emoji6]
mamaincogito
Ja miałam parte 1 godzinę i 15 minut.U mnie z pierwszą cora 5 min partych i koniec akcji, poszło ślicznie i ksiazkowo, za drugim razem parte zaczęły mi się przy 7 cm i to była masakra bo musiałam powstrzymywać i to naprawdę człowieka wymeczylo że jak już można było przec to ledwo siły miałam.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
monia090
W wypisie mam wpisane 9 i 30 min druga faza. Ale faktycznie bole mialam od 7 rano, a urodzilam o 13 nastepnego dnia. Polozna mowila, ze dlugosc porodu zaczynaja liczyc od kiedy zaczyna sie systematycznie robic rozwarcie.Ile godzin rodziłas?
marta64
Noe to ja dużo krócejJa miałam parte 1 godzinę i 15 minut.
Funia90
Ja jeszcze nie wiem[emoji4]bo nie wiem co mnie czeka w zwiazku z porodem i nawet jako tako sie nie boje,chce miec dzidzi przy sobie i zniose kazdy bol[emoji5]
Ale jak zaczne rodzic i bedzie potrzeba i mozliwosc to bioreeeee[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale jak zaczne rodzic i bedzie potrzeba i mozliwosc to bioreeeee[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
mamaincogito
No to ja łącznie 8, z tego 1,15 druga fazaW wypisie mam wpisane 9 i 30 min druga faza. Ale faktycznie bole mialam od 7 rano, a urodzilam o 13 nastepnego dnia. Polozna mowila, ze dlugosc porodu zaczynaja liczyc od kiedy zaczyna sie systematycznie robic rozwarcie.
michasia30
No chyba ze pójdzie tak szybko ze nie zdążę to dam radę bez [emoji12]
reklama
angelka90
to mnie utwierdziłyście w przekonaniu, bardzo dziękuję
po prostu tyle się nasłuchałam o tym znieczuleniu, że to takie "fajne, powszechnie stosowane, że owszem poród naturalny, ale po co się katować" .... zwątpiłam, czy to ja jestem takim dinozaurem, czy to jakieś dzikie trendy
po prostu tyle się nasłuchałam o tym znieczuleniu, że to takie "fajne, powszechnie stosowane, że owszem poród naturalny, ale po co się katować" .... zwątpiłam, czy to ja jestem takim dinozaurem, czy to jakieś dzikie trendy