reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Czesc dziewczynki ,powodzenia @tita82 @Guanta @MilkyWay[emoji5]

Walsnie ile przytylyscie???ja do konca zeszlego tygodnia mialam kilogram a po weekendzie poltora i tak juz mi zostalo:/
Wiem ,ze niektore nic lub sa na minusie,nie wiem jak to robicie,no chyba ,ze przez wymioty ktoras zgubila bo u mnie chyba same piersi z pol kilo wiecej waza[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja juz kolo 3kg :'( :'( :'(

Z jednej strony Wam nie zazdroszczę a z drugiej jak mi na polowkowych powie ze to jednak chlopak to sie posiekam [emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Zabawne ale mozliwe ;) kuzyn mojego malza do 22 tc mial corke ;) na polowkowych sie okazalo ze corce siusiak wyrosl :-D zona jego zamarla bo juz pol wyprawki skompletowane :-D

Mój najstarszy syn był dziewczynką do 23 tygodnia ;) w międzyczasie z racji ciągłego pobytu na patologii od 8 tyg, co chwila jakieś usg robione przez multum lekarzy i ciągle że dziewczynka, co prawda bezpośrednio nikomu podejrzeć się nie udało, ale mówili że z żadnej strony nic nie wystaje to dziewczynka...aż do pewnego usg przezpochwowego w 23 tyg ;)
Wstydliwy chłopak, dobrze się ukrywał ^^

Mój najstarszy syn był dziewczynką do 23 tygodnia ;) w międzyczasie z racji ciągłego pobytu na patologii od 8 tyg, co chwila jakieś usg robione przez multum lekarzy i ciągle że dziewczynka, co prawda bezpośrednio nikomu podejrzeć się nie udało, ale mówili że z żadnej strony nic nie wystaje to dziewczynka...aż do pewnego usg przezpochwowego w 23 tyg ;)
Ojej no to nieźle musiałaś się zdziwić

Zabawne ale mozliwe ;) kuzyn mojego malza do 22 tc mial corke ;) na polowkowych sie okazalo ze corce siusiak wyrosl :-D zona jego zamarla bo juz pol wyprawki skompletowane :-D

to dla mne niezwykle pocieszające, gdyby mojej "córce" w najbliższych tygodniach wyrósł siusiak z niedowierzania poszłabym chyba do 3 różnych specjalistów :D

Co sądzicie o znieczuleniu zewnątrzoponowym?
czy jest jeszcze ktoś kto idzie n żywioł i z niego nie korzysta?

to dla mne niezwykle pocieszające, gdyby mojej "córce" w najbliższych tygodniach wyrósł siusiak z niedowierzania poszłabym chyba do 3 różnych specjalistów :D

Nie korzystałam i nie zamierzam korzystać

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja bym chciała ale niestety dwa razy rodzilam i uparcie twierdzili że nie ma wolnego anestezjologa i nie ma kto zrobić, obawiam się że teraz też tak może byc

Do góry