reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@dreamscometrue ja od dwoch dni pracuje ,co prawda 3 godziny dziennie plus do tego mam wyslki ze sklepu internetowego,ale jednak.
Czas szybko ucieka i czuje sie bardziej ogarnieta jak musze wstac i zrobic makijaz [emoji4]
Te tygodnie kiedy lezalam plackiem daly mi popalic ,inaczej wydaje mi sie lezaloby sie zima,na dworze ciemno ,zimno i nic nie zacheca do wyjscia a teraz tak jak mowisz marzylaby sie jakas plaza a nie lozko[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@aqatam jak tam wizyta? @Lovi23 dobrze się czujesz? Ja nadal leze ale nawet nie jest zle-bo widać efekty-nie plamie. Dostalam leki i antybiotyk na walkę z bakteriami i zobaczymy... Znowu wierzę ze bedzie ok ale potem wkurw...jest jeszcze wiekszy[emoji13] nawet szybko mi te dni płyną...szkoda tylko ze nie gdzies na plazy [emoji6] moze sierpień będzie dla mnie laskawszy [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Czuje się dobrze, jestem w sumie w szoku, myślałam że coś będzie mnie ciąglo czy coś.. Ale wszystko ok :)
O 17 wstałam z łóżka, po całym dniu leżenia, zjadłam kolację, byłam teraz pod prysznicem i dalej leze. Co prawda trochę plamilam z tej szyjki na brązowo Ale bardzo malutko i już się kończy praktycznie to plamienie. Może jutro wyjdę już do domu :)

Jesteście super skarbnicą informacji! Dzięki!

Ja już padam ze zmęczenia, zaczęło mnie strasznie mdlić, jeszcze godzina w pracy i poszłabym spać, ale muszę się spakować, bo jutro przed pracą wizyta, a zaraz po pracy autobus do Dublina.
I nagle się przeraziłam, bo ostatnio w samochodzie jak byłam pasażerem mdliło mnie okrutnie, to co będzie w autokarze przez 3,5 godz... [emoji15] muszę wziąć woreczki foliowe na wszelki wypadek ... [emoji23]
Lokomotiv można brać, byłam w aptece to kupowalam :-D

Kupiłam ten Femibion Natal 2 plus, u mnie w aptece kosztuje 47, ale tak jak na spokojnie w domu popatrzyłam skład to jodu ma 150 brałam 200, d3 też ma malutko i kwasu foliowego więc za miesiąc testuje Prenatal, on też 47 zł u mnie kosztuje

@aqatam jak tam wizyta? @Lovi23 dobrze się czujesz? Ja nadal leze ale nawet nie jest zle-bo widać efekty-nie plamie. Dostalam leki i antybiotyk na walkę z bakteriami i zobaczymy... Znowu wierzę ze bedzie ok ale potem wkurw...jest jeszcze wiekszy[emoji13] nawet szybko mi te dni płyną...szkoda tylko ze nie gdzies na plazy [emoji6] moze sierpień będzie dla mnie laskawszy [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Wizyta w porzadku :*[emoji8] Niestety plci nie bylo widac, na co liczylam i dowiem sie dopiero na polowkowych 24sierpnia. Kolejna wizyta u lekarza 08.08. Badania krwi i pozostale bez zadnych zastrzezen. Bobo rosnie i robi piruety [emoji14] Dzisiaj maz mial wolne, wiec od rana wzielismy sie za mycie okien, pranie firanek i generalnie porzadki. Na obiad upichcilam nalesniki z miesem mielonym, szpinakiem i czosnkiem. Babcia obdarowala mnie zielenina, takze godzine spedzilam jeszcze na myciu, suszeniu i szatkowaniu szczawiu - przynajmniej bedzie dobra zupa [emoji4] A teraz lece pod prysznic, wbijam sie w jakis luzny ciuch i ogladam drugi sezon miasteczka Twin Peaks. Milego wieczorku [emoji8]

reklama
Lokomotiv można brać, byłam w aptece to kupowalam :-D

Kupiłam ten Femibion Natal 2 plus, u mnie w aptece kosztuje 47, ale tak jak na spokojnie w domu popatrzyłam skład to jodu ma 150 brałam 200, d3 też ma malutko i kwasu foliowego więc za miesiąc testuje Prenatal, on też 47 zł u mnie kosztuje[/QUOTE
Ja tez biorę prenatal duo. Ma bardzo dobry skład bo też na żelazo no i kwasy dha. Plusem też jest to ze można go brać do końca ciąży i nawet w okresie karmienia piersią. Ponoć duże dzieci się rodzą na tych witaminkach:)

Do góry