reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Lokomotiv można brać, byłam w aptece to kupowalam :-D

Kupiłam ten Femibion Natal 2 plus, u mnie w aptece kosztuje 47, ale tak jak na spokojnie w domu popatrzyłam skład to jodu ma 150 brałam 200, d3 też ma malutko i kwasu foliowego więc za miesiąc testuje Prenatal, on też 47 zł u mnie kosztuje

Próbowałam w necie porównać skład, ale nie były wypisany, więc zostaje mi iść do apteki i poczytać.

reklama

Kupiłam ten Femibion Natal 2 plus, u mnie w aptece kosztuje 47, ale tak jak na spokojnie w domu popatrzyłam skład to jodu ma 150 brałam 200, d3 też ma malutko i kwasu foliowego więc za miesiąc testuje Prenatal, on też 47 zł u mnie kosztuje

Nie wiem czy będę miała czas jutro skoczyć do apteki, raczej nie, więc trzymajcie kciuki za łagodną podróż.

Femonion jest przewitaminizowamy. Tak uważam, jako dietetyk. Ważne, żeby było Wit. D, żelazo, wielonienasycone kwasy tłuszczowe Dla, Epa. Cewa nerwowa zamyka się 37dni po zapłodnienia, więc kwas foliowy też nie w wielkich ilościach. Femibion na w składzie mnóstwo witamin, które dostarcza zbilansowana dieta, np. Wit. C.

Femonion jest przewitaminizowamy. Tak uważam, jako dietetyk. Ważne, żeby było Wit. D, żelazo, wielonienasycone kwasy tłuszczowe Dla, Epa. Cewa nerwowa zamyka się 37dni po zapłodnienia, więc kwas foliowy też nie w wielkich ilościach. Femibion na w składzie mnóstwo witamin, które dostarcza zbilansowana dieta, np. Wit. C.
No to tak witaminy D ma malutko, czyli myślisz że kwas foliowy 200 jest ok?

reklama
Dziewcyny a ja mama pytanie z innej beczki. Czy na zl można podjąć studia podyplomowe? zastanawiam się , możliwe ze mój stan za pare miesięcy mi to umożliwi ale bede przecież na l4, jak to się ma do tego. jakos ostatnio naszła mnie ochota na poszerzenie horyzontów, czy któras z was orientuje się?

Do góry